«Πρώτη» Σπερχογείας: Ξεκίνησαν για την άνοδο οι «ταύροι»

Με μοναδικό στόχο την επάνοδο στην κορυφαία κατηγορία των μεσσηνιακών πρωταθλημάτων ξεκίνησε χθες δουλειά η Σπερχογεία υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλόμαλου.

Στο πρώτο ραντεβού της ομάδας έδωσαν το παρών 21 παίκτες οι οποίοι με άλλους τρεις που θα ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες και με μία ακόμα μεταγραφή οποία είναι στα σκαριά να πραγματοποιηθεί, θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και με εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό εμφανίστηκε ο πρόεδρος Δημήτρης Γιακουμής μιλώντας στο “sport365.gr” για την καινούργια χρονιά:

«Στόχος είναι η επάνοδος στην Α’ κατηγορία και πιστεύω ότι η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να το καταφέρει. Κρατήσαμε σε μεγάλο βαθμό τον κορμό της περσινής ομάδας και με κάποιες προσθήκες που κάναμε εκεί που είχαμε ανάγκη πιστεύω ότι έχουμε δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο που μπορεί να τα φέρει εις πέρας και να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην κατηγορία», τόνισε ο πρόεδρος των «ταύρων» και συμπλήρωσε: «Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά όπως και στο προπονητικό τιμ. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και θα μπορέσουμε να φτάσουμε τους φετινούς μας στόχους και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και η Σπερχογεία θα είναι έκ των πρωταγωνιστών».

Σε ερώτηση για πιθανές προσθήκες ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε πως το ρόστερ είναι πλήρες και το μόνο που απομένει είναι μια μεταγραφή. Επισήμανε ιδιαίτερα το γεγονός πως η πλειοψηφία των παιδιών είναι γηγενείς στοιχείο που ικανοποιεί ιδιαίτερα την διοίκηση, όπως τόνισε.

Στην πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλόμαλου και του συνεργάτη του, Νίκου Γιακουμή, τέθηκαν οι Βαγγέλης Τσούλος Βαγγέλης Καραχάλιος Παναγιώτης Γιακουμής, Γιώργος Κουμούτσος, Θεόφιλος Δημητρίου, Γιώργος Δωδεκάτος, Ευθύμης Δωδεκάτος, Γιάννης Καραχάλιος, Ηρακλής Καραχάλιος, Αντώνης Σβέρκουνος, Μανώλης Μούστος, Μπάλας Δημήτρης, Βουρνάς Μάριος, Μίλτος Μοσχίδης, Αργύρης Δικαίος, Μένης Παπανικολόπουλος, Αριστομένης Κουμπανάκης, Φώτης Κουμπανάκης, Γιάννης Γιακουμής, Κώστας Κορομηλάς, Σταύρος Αγγελής.

Τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στην ομάδα οι Χρήστος Ζούμποπουλος, Βασίλης Μαλικούρτης και Αντώνης Χριστόπουλος.

Το παρών από την πλευρά της διοίκησης έδωσαν ο πρόεδρος Δημήτρης Γιακουμής, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μούστος, ο γενικός αρχηγός Φώτης Γιακουμής, η έφορος Ευγενία Δούση, ο γραμματέας Χάρης Παυλικάκης, ο γραμματέας Χριστόφιλος Γιακουμής, ο ταμίας Δικαίος Παναγιώτης και το μέλος Ζέπος Γιάννης.

**Στα σκαριά βρίσκεται από την ομάδα της Σπερχογείας η διοργάνωση ενός τουρνουά στη μνήμη του αειμνήστου προέδρου Πέτρου Γεωργανά το οποίο θα γίνει μέσα στο Σεπτέμβρη. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφές με ομάδες και μένει να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες και οι συμμετοχές ώστε να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

1201 views
Top