«Πρώτη» του Παπαφλέσσα στην Χώρα (pics)

Ο Παπαφλέσσας Χώρας πάτησε γήπεδο και έπιασε δουλειά ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 κατηγορία. Με νέο τεχνικό τον Ιωσήφ Λουκά, τρεις νέες προσθήκες και δύο επιστροφές, η ομάδα της Χώρας ξεκίνησε με φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά ευελπιστώντας σε ανάλογα αγωνιστικά αποτελέσματα.

Το φετινό ρόστερ απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές ενώ το παρών στην «πρώτη» έδωσαν οι νεοαποκτηθέντες Ηλίας Καρμπαλιώτης (από Αναγέννηση Παραλίας), Κώστας Στασινόπουλος (από Εράνη Φιλιατρών) και Κώστας Κόλλιας (από ΑΕΚ Καλαμάτας). Επίσης, στις υποχρεώσεις της ομάδας επέστρεψαν οι Γιώργος Γιαννακόπουλος και Αντώνης Αλεξανδρόπουλος.

«Θέλουμε να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με μια άνετη παραμονή στην κατηγορία ώστε να έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές», τόνισε ο Ιωσήφ Λουκάς ο οποίος θα φέρει στην ομάδα αρκετές καινοτομίες και επαγγελματική προσέγγιση όσον αφορά τον τρόπο και τις συνθήκες προπόνησης.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Παπαφλέσσα δεν έχει ολοκληρωθεί και οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφές για την απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού μέσου και ενός σέντερ φορ.

735 views
Top