ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Η ομιλία Στασινόπουλου, οι μεταγραφές και οι (νέες) αποχωρήσεις

Τα όσα τόνισε προς τους παίκτες του Μεσσηνιακού ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Στασινόπουλος στη πρώτη συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έγινε τη Παρασκευή 5 Αυγούστου και για την οποία είχαμε αναλυτικό ρεπορτάζ, αναφέρονται στη παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των «πρασίνων». Αναλυτικά…

«Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1888, έχει δηλαδή εκατόν είκοσι οκτώ χρόνια (128) αθλητικής, κοινωνικής και πολιτιστικής δράσης, τον χαρακτηρίζουν ως τον αρχαιότερο αθλητικό Σύλλογο της χώρας μας.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ιδρύθηκε το 1909 .....Το 1967 έγινε επανασύσταση του τμήματος και από το 1971 πρωταγωνιστεί στη Α Τοπική και σε μπαράζ διεκδίκησε πολλές φορές την άνοδο στην Β Εθνική. Τις χρονιές 2004 και 2008 αγωνίστηκε στην Δ΄ Εθνική. Τα έτη 1987-2005-2007 και 2014 στην Γ΄ Εθνική και το 2006 στην Β΄ Εθνική και μάλιστα ως ΠΑΕ.

Η προηγούμενη αθλητική περίοδος δεν ήταν η καλύτερη καθώς έγιναν λάθη και κυρίως από την Διοίκηση. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μαθαίνοντας από τα λάθη μας, θα ανασυνταχθούμε και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες των προηγουμένων χρόνων.

Στόχος της Διοίκησης είναι να προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις να συνεχίσουμε το σκοπό του σωματείου μας για το καλό της νεολαίας της πόλης μας.

Από αυτή την αγωνιστική περίοδο, και μετά την ανάληψη της ομάδας της Καλαμάτας από τον κ. Σταύρο Παπαδόπουλο, θα υπάρχει συνεργασία μαζί της σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο. Προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο κ. Νίκος Μουλατσιώτης με όλες τις αρμοδιότητες που έχει ο ρόλος του προπονητή και ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι γνωρίζουμε την πορεία του ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής.

Έφοροι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι δύο έμπειροι διοικητικοί σύμβουλοι ο κ. Σταύρος Χριστόπουλος (Αντιπρόεδρος) και ο κ. Γιάννης Σπαντιδέας. Το ποδοσφαιρικό τμήμα τέλος πλαισιώνεται με τον Δημήτρη Ξυγκώρο ο οποίος θα είναι συνεργάτης του προπονητή και με ειδικές αρμοδιότητες στα παιδικά τμήματα. Η προετοιμασία σας ξεκινάει την Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 7μμ. Στο ιστορικό μας γήπεδο. Σας εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο».

METAΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Στην ίδια ανακοίνωση γίνονται γνωστές οι μέχρι τώρα κινήσεις του Μεσσηνιακού αλλά και νέες αποχωρήσεις παικτών από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πιο αναλυτικά…

Αποκτήθηκαν: Θεοδωρόπουλος, Κακαβάς ,Νούλας, Μπάκας, Μπογέας, Χαρίτος Σταύρος, Χαρίτος Παναγιώτης, Teodoreskou, Κλέιτους.

Επανήλθαν : Γουδέλης Άγγελος, Τζανετάκης Ανδρέας

Αφέθησαν ελεύθεροι :Εμμανουήλ Νίκος, Εμμανουήλ Χρήστος, Παυλέας Σωτήρης, Μπούρδος Πέτρος

545 views
Top