OMONOIA ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Ήρθε η ώρα της... επιστροφής" (pics)

Πλώρη για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου έβαλε η Ομόνοια Καλαμάτας η διοίκηση της οποίας κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Μπουραντώνη, δίνοντας τα ηνία στον μαθημένο από «πρωταγωνιστικές» συνθήκες Σωτήρη Δημάκη.

Τα εφόδια άριστα καθώς το ροστερ της ομάδας φαντάζει υπερπλήρες και ποιοτικότατο, με τους κυανέρυθρους να διεκδικούν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι αναφορές μάλιστα του προέδρου της καλαματιανής ομάδας Γιάννη Μανωλόπουλου στη «πρώτη» της, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στο «Γ. Λουκαρέας», φανερώνουν με χαρακτηριστικό τρόπο τις υψηλές βλέψεις του ιστορικού σωματείου…

«Εύχομαι υγεία σε όλους πρώτα από όλα. Μαζί, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και εσείς οι ποδοσφαιριστές, θα παλέψουμε για να πετύχουμε το στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο» τόνισε ο σπουδαίος παράγοντας Γιάννης Μανωλόπουλος εκφράζοντας ουσιαστικά και το ΔΣ που βρέθηκε σχεδόν σύσσωμο στο πρώτο ραντεβού το οποίο περιελάμβανε και αγιασμό.

Από τη πλευρά του ο Σωτήρης Δημάκης, που έχει στο πλευρό του τους Μιχάλη Παυλάκη και Τάκη Παπατζίκη, επεσήμανε μεταξύ άλλων…

«Νέα αρχή για εμένα μετά από 13 χρόνια στο Διαβολίτσι. Είναι τιμή για εμένα και τους συνεργάτες μου το ότι μια από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού μας έδωσε την ευκαιρία να την οδηγήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Θέλω να διαβεβαιώσω διοίκηση και κόσμο ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πετύχει η Ομόνοια τους στόχους της, δηλαδή την άνοδο στην Α τοπική κατηγορία, μέσα όμως από σοβαρή και μετρημένη παρουσία στην Α1. Θέλουμε παλαιοί και νέοι παίκτες αλλά και αυτοί που «ανέβηκαν» στη μεγάλη ομάδα να αποτελέσουν μια οικογένεια και ένα σύνολο το οποίο θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο βαδίζοντας στις αρχές της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε».

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Με μια ματιά στους παίκτες της Ομόνοιας που παραβρέθηκαν στη πρώτη προπόνηση και που ήταν πραγματικά πάρα πολλοί, διακρίνει κανείς το πόσο «γεμάτη» είναι σε όλες τις θέσεις η ομάδα.

Ακόμη και οι, δικαιολογημένες, απουσίες των Μητσέα, Μέτσου, Ταπεινού και Ντέρζια πέρασαν σχεδόν απαρατήρητες.

Πιο αναλυτικά και μαζί με τους προαναφερεθέντες, ο κ. Δημάκης θα στηριχθεί στους «παλαιούς» Γιαννούλη, Σώκαλη, Δ. Κοστρίβα, Κ. Κοστρίβα, Δρογγίτη, Ρ. Χατζηπαναγιώτη,Γ. Χατζηπαναγιώτη, Τζίκα, Σπυρόπουλο, Μπουραντώνη, Πέτροβα και τους νεοαποκτηθέντες Ποτηριάδη, Ν. Καστριτσέα, Δεδούση, Π. Δημητρίου, Χάτζο, Γιαννακόπουλο, Δ. Δημόπουλο, Θ. Παπαδέα, Χριστόπουλο, Κωστόπουλο, Π. Παπαδέα, Κοτταρίδη, Γ. Καστριτσέα αλλά και στους πιτσιρικάδες Μπεχράκη, Γ. Δημόπουλο, Στυλιανόπουλο που προέρχονται από τις υποδομές.

Στον αντίποδα, αποχώρησαν οι Κατσίβας, Μπάλλας, Ντόκο (δανεικός στον Πανθουριακό), Πετριτάι, Αγγελής και ο Περικλής Δημητρίου που υπέγραψε στην ΑΕΚ.

 

688 views
Top