ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ:"Bλέπει τριάδα και άνοδο" (pics)

Ψηλά το πήχη βάζουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο διοικούντες, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ασπροχώματος που ξεκίνησε, το απόγευμα της Τετάρτης(10/8) και επίσημα τη προετοιμασία της.

Χαρακτηριστικές του κλίματος ευφορίας και αισιοδοξίας που επικρατεί στην ιστορική ομάδα οι δηλώσεις του προπονητή της Βαγγέλη Σκουρλέτη στο «Sport365.gr» … «Καταρχάς οφείλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκε, για δεύτερη σεζόν, αλλά και για την αγάπη που δείχνει σε εμένα και τους παίκτες μου.

Η διατήρηση του κορμού, η επαναδραστηριοποίηση κάποιων παικτών και οι ποιοτικές προσθήκες που έγιναν δείχνουν το δρόμο για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το «νέο» Ασπρόχωμα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε μια θέση στη πρώτη τριάδα.

Θεωρώ πως το Ασπρόχωμα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να ζητήσει την άνοδο», μας δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και οι «τοποθετήσεις» του προέδρου της ομάδας Χάρη Κωνσταντόπουλου που ζήτησε πρωταγωνιστική πορεία .

To μεγάλο πλεονέκτημα του «νέου» Ασπροχώματος εστιάζεται στη διοικητική ισχυροποίησή του μέσω της «ενσωμάτωσης», σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικό και διοικητικό, του ΠΑΟΚ Καλαμάτας.

Άλλωστε, έγινε εμφανές ότι το γκρουπ των παραγόντων που διαθέτει ο σύλλογος και που έδωσαν το «παρών»-Χάρης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Βαλαβάνης, Βασίλης Πολίτης, Γιώργος Ηλιόπουλος αλλά και ο πάντοτε «ενεργός» μολονότι εξωδιοικητικός Δημήτρης Ηλιόπουλος- μαζί με κάποιους ακόμη που απουσίαζαν θα αποτελέσουν την «ήρεμη δύναμη» της ομάδας και το μεγάλο σύμμαχο του κ. Σκουρλέτη και των παικτών του.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ «ΝΕΟΥ» ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ-"ΕΚΛΕΙΣΕ" Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Και μιας και ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές, δεν μπορούμε να μην κάνουμε αναφορά στο «γεμάτο» και ποιοτικό ροστερ του Ασπροχώματος το οποίο έχει ως βάση και πάλι τον καλό κορμό του.

Πιο συγκεκριμένα συνεχίζουν οι Καντερές, Ζαφειρόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μουράτι, Λέκκας, Βεργόπουλος, Τσίρμπας, Αναστασόπουλος, Πετσόπουλος, Αρ. Ηλιόπουλος, Κ. Ηλιόπουλος, Π. Ηλιόπουλος, Φίλιος, Κουραμπάς, Γυφτέας, Ντάσης, Γεωργόπουλος και αποκτήθηκαν οι Δικτάκης, Γιαννακόπουλος, Λούτα, Σπανός, Σακκάς, Λουκάκος, Διαμάντι, Κοκορόγιαννης, Νάτσης, Βαλαβάνης(οι έξι τελευταίοι από τον ΠΑΟΚ) ενώ τυπικό είναι το θέμα απόκτησης του Παναγιώτη Παπανικολόπουλου που ξεκίνησε προπονήσεις και απομένει να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τον Μεσσηνιακό.

729 views
Top