Ξεκίνησε προετοιμασία η Ακαδημία Πάμισος με ακόμη μικρότερο Μέσο Όρο ηλικίας

Ξεκίνησε το Σάββατο 20/8 η προετοιμασία της Ακαδημίας Πάμισος Μεσσήνης, παρουσία του Δ.Σ ,του νέου προπονητή της Ακαδημίας Κουρετζή Βαγγέλη και του γυμναστή Παναγιωτόπουλου Χρήστου.

Το έμψυχο υλικό της Ακαδημίας έχει ανανεωθεί πολύ με την προσθήκη, από τα τμήματα υποδομής, πολλών νεαρών παικτών με θετική συνέπεια ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας να έχει κατέβει πολύ χαμηλά.

Θυμίζουμε ότι μετακινήθηκαν στη μεγάλη ομάδα Γ.Π.Σ ΠΑΜΙΣΟΣ οι ποδοσφαιριστές Μάρκου Χρήστος, Μπομπότση Χρήστος, Παπαδόπουλος Διονύσης, Χαραλαμπόπουλος Γιώργος, Χαρλέπας Γιώργος στους οποίους η διοίκηση του συλλόγου ευχήθηκε να πετύχουν τους στόχους τους και να βοηθήσουν τη μεγάλη ομάδα με υπομονή και δουλειά.

Παράλληλα, οι διοικούντες της Ακαδημίας Πάμισος ευχήθηκαν στους τεχνικούς και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να έχουν μια χρονιά υγιή με σημαία το ‘’ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’’ και να παρουσιάσει ο σύλλογος καλή εικόνα με κάλο ποδόσφαιρο, οπός έχει συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εν τω μεταξύ κυκλοφορήσαν και οι κάρτες μελών-ελεύθερης εισόδου, για τους αγώνες της περιόδου 2016-17, αξίας 20ευρω, για τους φώλους και τα μέλη της Ακαδημίες Πάμισος Μεσσήνης, με το Δ.Σ να ευχαριστεί, κλείνοντας, τους χορηγούς( Ι.ΚΤΕΟ AUTOVISION ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και το καφέ IDEAL στη Μεσσήνη) για τις εμφανίσεις προετοιμασίας της Ακαδημίας.

597 views
Top