ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Να ευχαριστηθεί το "ταξίδι" και στοχεύοντας τη καλή πορεία

Στηριζόμενος σε μεγάλο μέρος του κορμού της περυσινής ομάδας και ενισχυμένος με κάποιες αξιόλογες μεταγραφές ξεκίνησε τη χρονιά και τη προετοιμασία του για τη Β τοπική ο Κεραυνός Καλαμάτας ο οποίος θα έχει στο τιμόνι του το δίδυμο των Χρήστου Νιάρχου και Κώστα Μητρογιαννόπουλου.

Η αρχή δόθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο «Π. Μπαχράμης», με τη διοίκηση να δίνει σχεδόν μαζικά το «παρών» και τον Θάνο Καράμπελα να μεταφέρει ευχές αλλά και… επιθυμίες.

Όπως μας τόνισε ο ικανότατος παράγοντας αλλά και ο Χρήστος Νιάρχος ζητούμενο για τον Κεραυνό είναι να ευχαριστηθούν τα «μέλη» του το παιχνίδι και να ζητήσουν χωρίς άγχος τη καλή πορεία.

Το ροστερ δείχνει ποιοτικό με την καλαματιανή ομάδα να στηρίζεται στους Μπαλίκη, Μπεσσή (απουσίαζαν δικαιολογημένα από την πρώτη), Παντελόπουλο, Γεωργίκο, Λυκούση, Χοτζάι, Γιαμαρέλο, Καναλουπίτη, Μυστριώτη, Νιάρχο, Τσορώνη, Χατζαλιώτη, Μαυροειδή, Κότση, Αναστασόπουλο, Δεικτάκη, Χανδρινό, Νικολακόπουλο, Παπαγεωργίου και Δούβαλη ενώ κλεισμένοι θεωρούνται δυο ακόμη αθλητές ωστόσο δεν ανακοινώνονται μέχρι να εξασφαλίσουν τις ελευθέρες τους από τις ομάδες στις οποίες αγωνίζονταν.

461 views
Top