Ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και Αναγέννησης

Τοπικό ντέρμπι περιλαμβάνει το μενού της 6ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΜ, ανάμεσα σε Ομόνοια Καλαμάτας και Αναγέννηση Παραλίας.
Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας και καλούνται να αποδείξουν ποια αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα.
Τον – δίχως νίκη – Παπαφλέσσα Χώρας υποδέχεται ο Χανδριναϊκός ΠΣ, ο οποίος βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ακρίτα Κορώνης και θα κυνηγήσει μόνο την νίκη.

Ομόνοια Καλαμάτας – Αναγέννηση Παραλίας
Χωρίς τους Ραφαήλ Χατζηπαναγιώτη (διάστρεμμα) και Δημήτρη Μπάλα (στάδιο αποθεραπείας) θα υποδεχθεί η Ομόνοια την Αναγέννηση Παραλίας.
Ο Νίκος Μέτσος που τραυματίστηκε στο γόνατο με αντίπαλο τον Αίαντα, εκτιμάται ότι θα δώσει το παρών.
Ο Γιώργος Μηλίτσης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Δημήτρη Αντωναίο, στον Γιώργο Χάντζο που βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους, αλλά και στον στρατευμένο Παναγιώτη Πραστέλλα, ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Νίκο Τριανταφυλλάκη, Βαγγέλη Γυφτέα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Χανδριναϊκός ΠΣ – Παπαφλέσσας Χώρας
Μετά τον τραυματισμό του Πέτρο Νικητόπουλου και την μη έκδοση του δελτίου του Στάθη Γιαννακόπουλου, ο Χανδριναϊκός ΠΣ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον άσο.
Στα θετικά, η επιστροφή του Χρήστο Λίτο που εξέτισε την ποινή του.
Πολλούς «πονοκεφάλους» έχει ο Κώστας Λυμπερόπουλος ενόψει Μεθώνης.
Ο Λάζαρος Μαθιός είναι τιμωρημένος, τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Τάσου Κανονιέρη, Σάκη Τσέρτου και Δημήτρη Γεωργακόπουλο, Νίκου Μπολγκβάτζε δεν έχουν εκδοθεί, ενώ ο Χρήστος Αϊβαλής δεν μπορέσει να ενισχύσει τον σύλλογο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα.
Στον αντίποδα το δελτίο του Χρήστου Αριστομενόπουλου εκδόθηκε και θα βρίσκεται στην αποστολή, όπως επίσης και ο Θέμης Μαστροκωστόπουλος που απείχε λόγω εργασίας.
Τέλος, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του «νέου» Δημήτρη Γκότση που βρίσκεται εν αναμονή της έκδοσης του δελτίου του.

Το πρόγραμμα του Σαββάτο 30/10:

15:00

Ομόνοια Καλαμάτας – Αναγέννηση Παραλίας («Γεώργιος Λουκαρέας»): Σ. Λάμιας, Ι. Γιαννέτσος, Ε. Παναγιωτόπουλος
Χανδριναϊκός ΠΣ – Παπαφλέσσας Χώρας (Μεθώνης): Ι. Κουτσαναστάσης, Κ. Αντωνόπουλος, Α. Καυκάς

576 views
Top