ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛ: Με το "ειδικό βάρος" και άριστες συνθήκες το "νέο ξεκίνημα" (pics)

Επίσημη πρώτη το απόγευμα της Παρασκευής, στο «Γ. Λουκαρέας», για τον «αλλαγμένο» κατά πολύ Πανιώνιο Καλαμάτας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει την παράδοση του αθλητικού υλικού, τον καθιερωμένο αγιασμό και… πολύ τρέξιμο.

Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου 15 μέρες ωστόσο η διοίκηση βρήκε την ευκαιρία να μεταφέρει τη δυναμική και το ειδικό βάρος που κουβαλά η φανέλα των «κυανέρυθρων».

To μήνυμα το μετέφερε τόσο ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Βασιλόπουλος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που βρίσκονται έντονα στο πλευρό του Στέλιου Παπαδόπουλου.

Ο 41χρονος τεχνικός ανέλαβε το καλαματιανό σωματείο, έχοντας στο πλευρό του εδώ και λίγες μέρες τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά και ένα εξαιρετικά ταλαντούχο ροστερ.

Αυτό αποτελείται από το μεγαλύτερο μέρος της περυσινής ομάδας δηλαδή τους Ηλία Ηλιόπουλο, Χρήστο Πετρόγιαννη, Γιάννη Ψαρρά, Χαράλαμπο και Βασίλη Κοντοθανάση, Τάσο Καλογερόπουλο, Νίκο Περδίκη, Νικήτα Σπυρόπουλο, Διονύση Αργυράκη, Παναγιώτη Κώστα και Άγγελο Μωραγιάννη καθώς και τους νεοαποκτηθέντες που είναι αρκετοί.

Πρόκειται για τους: Κώστα Σακκά, Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, Παναγιώτη Σταθόπουλο, Γιάννη Κώστα – Ξυλά, Ανδρέα Τοφάλη, Θανάση Ταμπάκη,Θεόδωρο Τζαμουράνη, Γιάννη Ματζίκα.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ Η «ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ» ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, ο κ. Παπαδόπουλος ήταν ξεκάθαρος… «Να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να ζητάμε τη νίκη. Έχουμε πολλά νέα παιδιά τα οποία και θα εμπιστευθούμε. Κάναμε πολλά σε θέματα οργάνωσης.

Άλλαξαν πολλά και οι συνθήκες είναι ιδανικές για κάθε ερασιτέχνη» τόνισε ο ικανότατος τεχνικός που γνωστοποίησε τη μετακίνηση του 16χρονου τερματοφύλακα Κώστα Σταματίου στη Κ17 του Αστέρα Τρίπολης.

 

 

 

 

1570 views
Top