Σωτ. Δημάκης: "Μάθημα για την Ομόνοια οι αγώνες με τον Ηρακλή"

Ως μάθημα για την ομάδα του χαρακτήρισε τα παιχνίδια κυπέλλου με τον Ηρακλή Καλαμάτας ο τεχνικός της Ομόνοιας Σωτήρης Δημάκης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα αμυντικά λάθη και την επιθετική βελτίωση…

«Ουσιαστικά το θέμα πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα είχε κάνει κακή εμφάνιση και δίκαια είχε γνωρίσει την ήττα.

Πήγαμε στο δεύτερο ματς να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και αν μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη ωστόσο αμυντικά είχαμε προβλήματα και κυρίως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, με αποτέλεσμα να δεχτούμε παιδικά γκολ από λάθη των αμυντικών μας.

Αυτό σε συνδυασμό με το ότι δεχτήκαμε στο πρώτο λεπτό το γκολ ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα.

Από την άλλη, θεωρώ ότι επιθετικά φανήκαμε βελτιωμένοι και είναι ένα στοιχείο που κρατάμε. Το σίγουρο είναι πως τα παιχνίδια με τον Ηρακλή θα αποτελέσουν πολύ καλό μάθημα για την Ομόνοια. Θέλω πάντως να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί έδειξαν χαρακτήρα και δεν παράτησαν το ματς σε κανένα σημείο» μας δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας και συμπλήρωσε…

«Ήμαστε μια καινούργια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και χρειαζόμαστε χρόνο και πολύ δουλειά ακόμη για να φθάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε και μπορούμε. Από εδώ και πέρα ρίχνουμε όλο το βάρος στην προετοιμασία μας για το πρωτάθλημα που είναι άλλωστε και ο στόχος μας».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στον Ηρακλή Καλαμάτας λέγοντας… «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή για τη δίκαιη πρόκρισή του και να ευχαριστήσω τη διοίκησή του για την φιλοξενία»

544 views
Top