ΑΣ ΦΥΤΕΙΑΣ: Δείπνο για καλή σεζόν (pics)

Ο ΑΣ Φυτειάς ως νεοφώτιστος στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΜ προετοιμάζεται... πυρετωδώς για να είναι έτοιμος στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, πραγματοποιώντας καθημερινά σκληρές προπονήσεις. Όμως χθες (22/9) το βράδυ, μετά την απογευματινή προπόνηση η Διοίκηση του συλλόγου, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, δείπνησαν όλοι μαζί στην οικογενειακή ταβέρνα «Λιακέα» στη Μικρή Μαντίνεια, σε ένα εξαιρετικό και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Σε δηλώσεις του στο Sport365.gr ο νέος τεχνικός του ΑΣ Φυτειάς, Παναγιώτης Βασιλόπουλος είπε: «Θέλω πάνω από όλα να είμαστε υγιείς. Να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσουμε να βγει κάτι καλό για την ομάδα. Έχουμε καλό υλικό, μια πολύ σοβαρή διοίκηση και όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να τα ενώσουμε, ώστε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο».

 Κλείνοντας ο 43χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους της ομάδας: «Πρωταρχικός στόχος μας είναι να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ομάδα και από εκεί και πέρα να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

1224 views
Top