Ασπρόχωμα-Πεταλίδι 5-1: Αγχώθηκε στην αρχή και  μετά "πυροβολούσε"(pics)

Μονάχα για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε το Ασπρόχωμα στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο το Πεταλίδι, μετατρέποντας το 0-0 του πρώτου μέρους στο εντυπωσιακό 5-1 και μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α1.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Σκουρλέτη είχε φάσεις στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, με μεγαλύτερη το τετ α τετ του Φίλιου και το δοκάρι του Βεργόπουλου, αλλά στην επανάληψη είχε και ουσία φανερώνοντας μέρος των μεγάλων του δυνατοτήτων.

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο 47΄ ο Χατζηπαναγιώτης με ψαλίδι έκανε το 1-0 και στο 48΄ με κεραυνό ο Άρης Ηλιόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Γιάννης Ξαρχάκος μείωσε προς στιγμήν, στο 55΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή για το Ασπρόχωμα που έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Έτσι, στο 58΄ ο Βεργόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 3-1, στο 75΄ ο Αντώνης Φίλιος πέτυχε το 4-1, ύστερα από πανέμορφο συνδυασμό και στο 87΄ ο νεαρός Γυφτέας διαμόρφωσε με μακρινό «ξερό» σουτ το τελικό 5-1. Εύκολο έργο είχε ο κ. Γιαννόπουλος και οι βοηθοί του Μπασιλάρης, Βοσνάκης.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ:Δικτάκης, Μουράτι(69΄ Ντάσης), Ζαφειρόπουλος, Λούτα, Βεργόπουλος, Παπανικολόπουλος, Κουραμπάς(61΄Γυφτέας), Πετσόπουλος, Φίλιος, Χατζηπαναγιώτης, Άρ. Ηλιόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Μπεκιάρης, Ε. Χρονόπουλος, Α. Χρονόπουλος, Πανταζόπουλος, Καρδάσης, Σαρατσιώτης(71΄Αλεξανδρόπουλος), Κορμπής, Κοστόβ(59΄Δαμήλος), Ζότας(79΄Δημητρουλόπουλος), Ξαρχάκος, Μπογντάνι.

504 views
Top