Β. Σκουρλέτης:"Να ευχαριστηθούμε τη...διαδρομή και βλέπουμε"

Στο άγχος που είχε η ομάδα του στο ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου και στις μεγάλες δυνατότητες του έχει το Ασπρόχωμα αναφέρθηκε ο τεχνικός του συλλόγου Βαγγέλης Σκουρλέτης μιλώντας στο «Sport365.gr»…

«Τα παιχνίδια της πρεμιέρας πάντα είναι αγχωτικά, ειδικότερα για ομάδες που παίζουν στην έδρα τους και είναι θεωρητικά το φαβορί, στοιχείο το οποίο φάνηκε και στο ματς με το Πεταλίδι, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο.

Το άγχος της πρεμιέρας έβγαινε έντονα στα άσχημα τελειώματά μας ωστόσο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να κάνουμε από νωρίς τα πράγματα πιο απλά. Κάναμε τις ευκαιρίες γκολ, διώχνοντας το άγχος και κάπως έτσι ήρθε η νίκη απέναντι σε ένα αξιόλογο σύνολο στο οποίο θέλω να ευχηθώ να έχει καλή συνέχεια, όπως άλλωστε και σε όλες τις ομάδες της Μεσσηνίας» δήλωσε ο τεχνικός του Ασπροχώματος και συμπλήρωσε… «Θεωρώ ότι η ομάδα μου έχει σπουδαίο ρόστερ και παίκτες με ταλέντο ικανούς να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο που είναι άλλωστε και το ζητούμενο.

Δεν ξέρω πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε αλλά θέλουμε να ευχαριστηθούμε τη διαδρομή» ενώ κλείνοντας έκανε ιδιαίτερη μνεία στο ρόλο που παίζουν οι έδρες στο πρωτάθλημα της Α1… «Είδα ότι οι ομάδες που έπαιζαν στην έδρα τους πήραν νίκες στη πρεμιέρα. Δεν ξέρω εάν αυτό λέει κάτι αλλά σίγουρα οι έδρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην Α1.

Θεωρώ πάντως ότι οι ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους θα πρέπει να τα πηγαίνουν καλά και εκτός».

339 views
Top