Χανδριναϊκός ΠΣ-ΑΟ Ασπροχώματος 2-1: «Σεφτέ» με Γιάνναρη και Καραμπάτσο

Ο Χανδριναϊκός ΠΣ έκαμψε την αντίσταση του ΑΟ Ασπροχώματος στο Σουληνάρι νικώντας τον 2-1 και πρόσθεσε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο... σακούλι.

Στο 66' ο Γιάνναρης ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 74' ο Καραμπάτσος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στο συγκρότημα του Δημήτρη Μάλαμα.

Οι φιλοξενούμενοι στο αμέσως επόμενο λεπτό ευτύχησαν να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηπαναγιώτη από τον Βασιλόπουλο, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φίλιος, όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στο 77ο λεπτό οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής των Κότι και Τσίρμπα με απευθείας κόκκινη γιατί αντάλλαξαν μεταξύ τους κάποια… γαλλικά.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ ΠΣ (Δημήτρης Μάλαμας): Νικητόπουλος, Βασιλόπουλος, Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Κότι, Παυλέας, Γιάνναρης, Μεμουσάι, Καραμπάτσος (80' Ντένις), Μέμα

ΑΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ (Βαγγέλης Σκουρλέτης): Γιαννακόπουλος, Μουράτι (73' Τσίρμπας), Ζαφειρόπουλος, Βεργόπουλος (80' Κουραμπάς), Λούτα, Παπανικολόπουλος, Γυφτέας, Πετσόπουλος, Φίλιος, Χατζηπαναγιώτης, Α. Ηλιόπουλος (63' Ντάσης)

Διαιτητής: Η. Σκόρδος Βοηθοί: Σ. Τσαούση-Κ. Βοσνάκης

230 views
Top