Παπαφλέσσας Χώρας-Μεσσηνιακός ΓΣ 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς, γκολ και... ημίχρονα (pics)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Χώρα, με τον τοπικό Παπαφλέσσα και τον Μεσσηνιακό ΓΣ να μένουν στο ισόπαλο 1-1 και να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν τρία λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους με τον Ανεστόπουλο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με την απάντηση από πλευράς «πράσινων» να έρχεται στο 65' με τον Γιαννακόπουλο.

Από το 86ο λεπτό ο Παπαφλέσσας αγωνιζόταν με 10 παίκτες, καθώς ο Γρηγορόπουλος αποχώρησε με πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο και ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές.

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ (Ιωσήφ Λουκάς): Στασινόπουλος, Ρουσσόπουλος (28' Δ. Κανελλόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Γρηγορόπουλος, Λ. Μαθιός, Θ. Τσόπελας, Σκουφάκης, Καρμπαλιώτης, Βενετσανάκος (80' Γ. Καγιάς), Ανεστόπουλος (67' Παναγιωτέας), Α. Τσόπελας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΓΣ (Νίκος Μουλατσιώτης): Κ. Γαβράς, Νούλας, Χαρίτος, Παπαγεωργίου, Κριτσωτάκης, Γιαννακόπουλος, Κακκαβάς (90+4' Θεοδωρόπουλος), Μαγουλιανίτης, Παπαδήμος (46' Δημόπουλος), Καραγιαννίδης (69' Γουδέλης), Σ. Γαβράς.

Διαιτητής: Ι. Κουτσαναστάσης Βοηθοί: Α. Καυκάς-Κ. Αντωνόπουλος

311 views
Top