Ηρακλής Κυπαρισσίας-Παπαφλέσσας Άμφειας 1-1: «Χ»αρακίρι στις καθυστερήσεις για τους φιλοξενούμενους!

Τι κι αν ο Παπαφλέσσας Άμφειας μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων βρίσκονταν μπροστά στο σκορ απέναντι στον Ηρακλή, μετά το τέρμα του Γιαννόπουλου στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης της Κυπαρισσίας;

Η ομάδα του Χρήστου Κουμουρά κατάφερε να χάσει τη νίκη... μέσα από τα χέρια της στα χασομέρια του ματς, με «θύτη» τον Σφαλτό, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1, χαρίζοντας τον βαθμό στους «κυανόλευκους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 24ο λεπτό της συνάντησης ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Άγγελος Σμυρλής τραυματίστηκε σε εναέρια μονομαχία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για εξετάσεις, οι οποίες ευτυχώς δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Γιάννης Νομικός): Μπέλι, Κονόμη (72' Παναγιωτόπουλος), Μπακούρος, Σφαλτός, Μουζής, Αριδάς, Παπαγιάννης, Μακροκάνης (52' Σινόπουλος), Αντωνόπουλος, Κυριακούλης, Θεοχαρόπουλος (59' Σαμπαζιώτης)

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΆΜΦΕΙΑΣ (Χρήστος Κουμουράς): Μπρούμας, Λαμπρόπουλος, Δικτάκης, Σμυρλής (24' λ. τρ. Γ. Σπυρόπουλος), Β. Σπυρόπουλος, Σκιαδόπουλος, Μουτσούλας, Σακκάς, Σούσα, Αποστόλου (60' Αντωνούρης), Γιαννόπουλος (81' Μαλαπάνης)

Διαιτητής: Χ. Γεωργαντάς Βοηθοί: Δ. Τάγαρης-Ε. Τζεμάλαϊ

753 views
Top