ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ: Οικογενειακό κλίμα για την άνοδο! (φωτο)

Σε άκρως οικογενειακό κλίμα η διοίκηση του Παπαφλέσσα Άμφειας έκανε το τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό κλίμα ενόψει της νέας σεζόν.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Σπυρόπουλο έδωσε το παρών στην ταβέρνα του Κωστάκη στο Γαρδίκι όπου μαζί με τον προπονητή Χρήστο Κουμουρά και τον βοηθό του Γρηγόρη Σκιαδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές πέρασαν ξέγνοιαστες και ευχάριστες στιγμές, εκφράζοντας την ευχή να επαναλάβουν το δείπνο στο τέλος της χρονιάς παρέα με την κούπα!

Τις προηγούμενες μέρες έγινε και ο αγιασμός της ομάδας στο γήπεδο της Σπερχογείας το οποίο ο Παπαφλέσσας θα χρησιμοποιεί φέτος ως έδρα.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Παπαφλέσσα έχει ήδη ξεχάσει την ισοπαλία της πρεμιέρας στην Κυπαρισσία που ήρθε στις καθυστερήσεις και χάθηκε η ευκαιρία για ένα μεγάλο “διπλό” και έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο ματς που ακολουθεί με την Δόξα.

Στα ευχάριστα είναι πως ο Άγγελος Σμυρλής είναι καλά στην υγεία του μετά τον τραυματισμό τιου και την ελαφρά διάσειση στην Κυπαρισσία. Μάλιστα, η διοίκηση του Παπαφλέσσα Άμφειας εξέφρασε τις ευχαριστίες της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κυπαρισσίας για την περίθαλψη του ποδοσφαιριστή.

532 views
Top