ΑΟ Στενωσιάς-ΠΑΟ Καλλιθέας 2-1: Οκτώ λεπτά ποδοσφαίρου

Με τρία γκολ να σημειώνονται σε διάστημα οκτώ λεπτών (11'-19'), ο ΑΟ Στενωσιάς επικράτησε 2-1 του ΠΑΟ Καλλιθέας στο Σουληνάρι και ξεκίνησε με θετικό... πρόσημο την φετινή προσπάθειά του στον 2ο Όμιλο της Β' ΕΠΣΜ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 11ο λεπτό με τον Χρόνη. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με τον Λέκκα στο 16', όμως τρία λεπτά αργότερα ο Νικολακόπουλος έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, στο 89' απομακρύνθηκε από τον πάγκο του ΑΟ Στενωσιάς ο γυμναστής της ομάδας, Μπάμπης Ράλλης για εξύβριση του κ. Λάμια.

ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ (Χρήστος Ντούκας): Σ. Λύσσαρης, Νικολακόπουλος, Σ. Σταματελόπουλος, Λυμπερόπουλος, Δ. Λύσσαρης, Ηλιόπουλος, Θ. Καλογερόπουλος (89' Β. Ράλλης), Χρόνης, Φιλιππόπουλος (65' Α. Σταματελόπουλος), Β. Καλογερόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος (75' Χ. Καλογερόπουλος)

ΠΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Γιώργος Λύγκρης): Καραγλάνης, Κάππος (20' λ. τρ. Νταϊφώτης), Γάλλος, Κατσούλης (83' Δ. Λίγγρης), Π. Λίγγρης, Σελαμάι, Κοντογόνης, Ε. Σαμπάνι, Λέκκας, Σαρδέλης, Τάφα (55' Καλδής)

Διαιτητής: Σ. Λάμιας, Βοηθοί: Ε. Παναγιωτόπουλος-Η. Ρηγόπουλος

577 views
Top