Ομόνοια Καλαμάτας-Χανδριναϊκός ΠΣ 3-0: Υπόθεση... Παπαδέων (pics)

Με ένα γκολ στο ξεκίνημα (6') από τον Θανάση και ένα στο τέλος (82') από τον Παναγιώτη Παπαδέα, η Ομόνοια Καλαμάτας χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε 3-0 του Χανδριναϊκού ΠΣ και άφησε πίσω την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.

Ενδιάμεσα ο Αρβανίτης είχε κάνει το 2-0 στο 75', ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 66' ο Χριστόπουλος είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Το σύνολο του Σωτήρη Δημάκη έφτασε τους έξι βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί με τους ΑΟ Ασπροχώματος και Δωριέα Δωρίου στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Ακρίτα Κορώνης.

Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Μάλαμα, που διαμαρτύρεται για χέρι του Φίλαϊ στο ξεκίνημα της φάσης απ' όπου προήλθε το δεύτερο τέρμα, βρίσκεται στην δέκατη θέση μαζί με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου έχοντας τρεις βαθμούς.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Σωτήρης Δημάκης): Ποτηριάδης, Καστριτσέας, Αρβανίτης, Φίλαϊ, Δημητρίου, Δρογγίτης, Κωστόπουλος, Κοστρίβας, Σπυρόπουλος (53' Δεδούσης), Π. Παπαδέας, Α. Παπαδέας (61' Χριστόπουλος, 72' λ. τρ. Ταπεινός)

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ ΠΣ (Δημήτρης Μάλαμας): Νικητόπουλος, Βασιλόπουλος, Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Παυλέας, Γιάνναρης, Μεμουσάι, Καραμπάτσος (67' Μπιλάλι), Μέμα (81' Καρλής), Ντένις

Διαιτητής: Γ. Μπλάνας, Βοηθοί: Κ. Βοσνάκης-Σ.Τσαούση

724 views
Top