Η «ζυγαριά» απέδωσε δικαιοσύνη (pics)

Αίαντας Καλαμάτας και ΑΕ Αβίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.

Στο 13’ ο Λυκουρέζος με μακρινή εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Τσιγάρο να εκτιναχθεί στην αριστερή του γωνία και να διώξει σε κόρνερ.

Στο 18’ ο Αποστολίδης έκανε γέμισμα στην περιοχή, ο Α. Βαβαρούτσος με το στήθος τροφοδότησε τον Η. Γεωργίκο και αυτός με την σειρά του τον Ν. Γεωργίκο στα αριστερά που έκανε με τη μία το πλασέ, με τον Τσιγάρο να διώχνει σε κόρνερ.

Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Η. Γεωργίκο και ο Γ. Βαβαρούτσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 32’ ο Η. Γεωργίκος κινήθηκε κατά μέτωπο προς την εστία του Τσιγάρου, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Φετάχου που μπήκε μέσα στην περιοχή και «κεραυνοβόλησε» τον τερματοφύλακα του Αίαντα για το 0-1.

Ο σκόρερ αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο Αντώνη Πολυτάρχη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Αντωνόπουλος με φοβερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα να σταματήσει στην συμβολή των δοκών της εστίας του Κάρλος.

Στο 38’ ο Λαγωνικάκος με μακρινό σουτ θέλησε να αιφνιδιάσει τον Κάρλος που ήταν εκτός θέση, η μπάλα όμως κατέληξε στον ουρανό των διχτύων.

Στο 47’ μακρινό φάουλ του Λυκουρέζου, ο Τσιγάρος με τα ακροδάχτυλα πέταξε την μπάλα σε κόρνερ.

Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Η. Γεωργίκο και ο Γαλανόπουλος εξ’ επαφής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στο 54’ ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε συρτά το κόρνερ και ο Στραβάκος με προβολή νίκησε τον Κάρλος παρά την προσπάθειά του για το 1-1.

Στο 80’ σουτ του Πουλουπάτη μέσα από την περιοχή, ανάγκασε τον Κάρλος να διώξει με υπερένταση.

Στο 89’ ο Γκλίκα είδε εκτός θέσης τον Τσιγάρο, αλλά  το σουτ που επιχείρησε πίσω από την σέντρα εξουδετερώθηκε με δυσκολία από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Αίαντας Καλαμάτας (Γιάννης Σακελλαρόπουλος): Τσιγάρος, Καραγιάννης, Ζαγαρέλος (62' Τριάντος), Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Αλεξανδρόπουλος,, Αντωνόπουλος (65' λ. τρ. Σακελλαρόπουλος), Στραβάκος (73' Μασουρίδης), Πανταζής, Πουλουπάτης, Αντεμάι.

ΑΕ Αβίας (Διονύσης Πουλής): Κάρλος, Γ. Βαβαρούτσος, Γαλανόπουλος, Λυκουρέζος, Γκλίκα, Φουρναράκος, Α. Βαβαρούτσος (75' Ψαρρέας), Αποστολίδης, Φετάχου, Η. Γεωργίκος (75' Μανιατέας), Ν. Γεωργίκος (83' Βατσινέας).

Διαιτησία: Π. Σερεμέτης, Φ. Κασκάνης, Σ. Τσαούση

635 views

Έκθεση εικόνων

Top