Με... Κεραυνό του Τάφα (pics)

Σε ένα ματς με λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, η Ομόνοια με φοβερό γκολ του Βόλφι Τάφα νίκησε 1-0 τον Κεραυνό στο «Παναγιώτης Μπαχράμης» και επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών.

Έτσι το ντεμπούτο του Νίκου Μουλατσιώτη στον πάγκο των γηπεδούχων ήταν αρνητικό.

Στο 13' ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Ντόκο από τα αριστερά, ο Γ. Χατζηπαναγιώτης έκανε το σουτ στην κίνηση, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και ανάγκασε τον Ποτηριάδη να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 23' ο Σταθόπουλος θέλησε να αιφνιδιάσει τον Ξανθάκη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 39' ο Ντόκο εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα αριστερά στην γωνία της μεγάλης περιοχής, ο Δρογγίτης άφησε έξυπνα την μπάλα να περάσει, ο Ποτηριάδης έδιωξε ασθενώς και στην επαναφορά ο Κατσίβας σκόραρε σε κενή εστία, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό, Ε. Παναγιωτόπουλο, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από πλευράς φιλοξενούμενων.

Στο 70' ο Τάφα έπιασε ένα φοβερό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, στέλνοντας αρχικά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του Ποτηριάδη, χαρίζοντας έτσι το τρίποντο στην ομάδα του Σωτήρη Μπουραντώνη.

Κεραυνός Καλαμάτας (Νίκος Μουλατσιώτης): Ποτηριάδης, Τσορώνης, Χατζίου, Καναλουπίτης, Σώκαλης (80' Κουρκουτάς), Μπεσής, Γιουτζήν (82' Λιάβαρης), Κότσης, Παπαγεωργίου (74' Γιαμαρέλος), Σταθόπουλος, Νιάρχος.

Ομόνοια Καλαμάτας (Σωτήρης Μπουραντώνης): Ξανθάκης, Κ. Κοστρίβας, Πέτροβας (64' Π. Σ. Μπουραντώνης) Πετριτάι, Δ. Κοστρίβας, Δρογγίτης, Ντόκο, Τάφα, Κατσίβας (85' Π. Γ. Μπουραντώνης), Γ. Χατζηπαναγιώτης, Αγγελής (64' Ταπεινός).

Διαιτησία: Ι. Κουτσαναστάσης, Π. Ηλιόπουλος, Ε. Παναγιωτόπουλος

420 views

Έκθεση εικόνων

Top