Στην «Ταβέρνα της Έλλης» δείπνησε η ΑΕ Μάνης, που έδωσε τα "χέρια" με πολύπειρο στόπερ! (pics)

Το κλίμα στην ΑΕ Μάνης είναι «οικογενειακό» και αυτό φάνηκε στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση της ομάδας στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, την Παρασκευή το βράδυ στην «Ταβέρνα της Έλλης» στον Άγιο Νικόλαο Δυτικής Μάνης.

Σε ένα εξαιρετικό και «ζεστό» περιβάλλον, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, είχαν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να ξεφύγουν από το καθαρά «αγωνιστικό» κομμάτι.

Ο πρόεδρος της ΑΕΜ, Στράτος Σαραντέας χαιρέτισε ένα προς ένα όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ είχε τη ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Πολίμο, αλλά και με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Ηλία Λουκαρέα, με τους οποίους κάθισε δίπλα-δίπλα στο τραπέζι.

Στο δείπνο της ομάδας της Δυτικής Μάνης προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, απ' όπου απουσίασαν δικαιολογημένα οι Ηλίας Φλέσσας και Γιώργος Καρούμπας, παρέστη σύσσωμη η διοίκηση της ΑΕΜ (Σαραντέας, Χρηστέας, Πουλάκος, Καρολεμέας, Ξεροβάσιλας, Περουτσέας), αλλά και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Δημήτρης Σώκαλης και Παναγιώτης Γιακουμής.

Πέρα των δύο προαναφερθέντων, η διοίκηση της ομάδας έχει δώσει ακόμη τα "χέρια" με έναν πολύπειρο κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται σε σύλλογο Α' τοπικής και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα στην οποία ανήκει για να ανακοινωθεί, ενώ ίσως γίνει κίνηση και για επιθετικό.

Το sport365.gr γνωρίζει το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν το ανακοινώνει στην παρούσα χρονική στιγμή, σεβόμενη την επιθυμία και των δύο πλευρών.

Στο περιθώριο του δείπνου, βραβεύτηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Βασίλης Ξεροβάσιλας (αδερφός του Νίκου) για την είσοδο του στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής.

1124 views
Top