ΑΟ Βέργας-Νέδουσα Αλαγονίας 3-2: Ιδανικό ξεκίνημα στο 2017 (pics)

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 20' από το γκολ του Τοντέρικα, ο ΑΟ Βέργας έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2 της Νέδουσας Αλαγονίας στο «Παναγιώτης Μπαχράμης», για την 11η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΜ και την υποχρέωσε σε δεύτερη διαδοχική ήττα.

Μέσα σε τρία λεπτά η ομάδα του Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου έφερε τα... πάνω-κάτω. Αρχικά ισοφάρισε με τον Παπαθεοδωρίδη στο 27' και πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τσίχλη στο 30'.

Στο 77' οι τυπικά γηπεδούχοι φάνηκε να «κλειδώνουν» τη νίκη, καθώς ο Ζέρβας πέτυχε το 3-1, ωστόσο το συγκρότημα του Γιάννη Κωνσταντινίδη μείωσε άμεσα (79') σε 3-2 με τον Παυλόπουλο και έδωσε χαρακτήρα... θρίλερ στις τελευταίες  στιγμές του αγώνα.

ΑΟ Βέργας (Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος): Κονταργύρης, Παυλέας, Θεοδωρακόπουλος (77' Σάμιος), Γκούζος, Κολοκάθης, Παπαθεοδωρίδης, Παπαγιαννόπουλος, Ζαχαριάς, Καλογερόπουλος, Ζέρβας, Τσίχλης

Νέδουσα Αλαγονίας (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Μητρόπουλος, Αντωναίος, Αντωνέας, Μουστάκας, Μιχαλόπουλος, Γιαννούλης, Φασουλής (46' Παυλόπουλος), Κωστόπουλος, Τοντέρικα, Κουρεντζής (67' λ. τρ. Σκλήρης), Καλογερόπουλος

659 views
Top