Τριπλή ενίσχυση για Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου, που θέλει και το «μπαμ»

Όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις παίκτες ανακοίνωσε ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου προκειμένου να τον βοηθήσουν στην προσπάθεια αναρρίχησης στον 2ο Όμιλο της Β' ΕΠΣΜ.

Η πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Βλαχόπουλου ακούει στο όνομα Παναγιώτης Σταθόπουλος. Ο 31χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Αρφαρών, έχοντας αγωνιστεί νωρίτερα σε Εθνικό Μελιγαλά, Θύελλα Μερόπης, ΑΕΚ Καλαμάτας, ΑΟ Διοδίων και Ολυμπιακό Διαβολιτσίου.

Ο δεύτερος παίκτης που ανακοινώθηκε από τον Παπαφλέσσα είναι ο 40χρονος επιθετικός, Γιώργος Δωδεκάτος που ανήκε στον ΑΟ Διαβολιτσίου, ενώ έχει παίξει σε Παπαφλέσσα Άμφειας, Πανθουριακό και Ηρακλή Καλαμάτας.

Επίσης, το... δρόμο για το Βλαχόπουλο πήρε και ο 28χρονος ακραίος επιθετικός, Πέτρος Πετρόπουλος (φώτο) προερχόμενος από την ΑΕ Γαργαλιάνων, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Παναθηναϊκό Καλαμάτας, Παπαφλέσσα Χώρας και Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας.

Παράλληλα, οι διοικούντες τον σύλλογο βρίσκονται σε επαφές με ένα πολύπειρο μέσο με χρόνια εμπειρίας στα μεσσηνιακά και όχι μόνο γήπεδα, ο οποίος από το Καλοκαίρι παραμένει χωρίς ομάδα.

802 views
Top