«Τρελό» ματς και...  προσγείωση για ΑΟ Φυτειάς (pics)

Σε ένα συναρπαστικό ως προς την εξέλιξη ματς, με αλλαγή συναισθημάτων, διακυμάνσεις στο σκορ και εναλλαγή στο προβάδισμα και ένα φινάλε που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Ατρόμητος Πλατύ υποχρέωσε τον ΑΟ Φυτειάς στην πρώτη φετινή του ήττα με 3-2. 

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Μιλτιάδη Μαυρεοιδή, αφού στο 19' οι «τρομοκράτες» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Καλογερόπουλο.

Στην συνέχεια ο Ατρόμητος Πλατύ πίεσε και σε διάστημα έξι λεπτών κατάφερε να φέρει... τούμπα το ματς. Στο 39' ο Παπαλάμπρου - Στεφάνου ισοφάρισε και στο 45' ο Η. Πουρνάρας με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 48' ο ΑΟ Φυτειάς ζήτησε πέναλτι στο 48' με μαρκάρισμα αμυντικού στον Καλογερόπουλου, όμως ο κ. Ζαρακοβίτης που ήταν κοντά στην φάση έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες.

Παρά την ψυχρολουσία από την ανατροπή ο ΑΟ Φυτειάς δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 73' έφερε το ματς στα ίσια με το γκολ του Τσούφη που στο 65' αντικατέστησε τον Η. Πουρνάρα.

Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν κυριολεκτικά στο φινάλε, αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαγκέλι, ο οποίος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαρινόπουλου διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Aτρόμητος Πλατύ (Μιλτιάδης Μαυροειδής): Σ. Ταχταμπάς, Ρηγόπουλος (58' Στέργιος), Καπόγλης, Κοσιέλνιακ (75' Κρέμπης), Φράγκος, Σιψάς, Λικολλάρι, Κοντόπουλος, Παπαλάμπρου - Στεφάνου, Χ. Ταχταμπάς, Δημέας (62' Βαγκέλι).

ΑΟ Φυτειάς (Βαγγέλης Πουρνάρας): Μαρινόπουλος, Ταβουλαρέας, Αργυρόπουλος, Η. Πουρνάρας (65' Τσούφης), Κομπότης, Σαμιώτης, Τοντέρικα (46' Καρτσάκης), Βλάσσης, Καλογερόπουλος, Ε. Μάρκου (55' Βασιλακάκος), Δαβαρίας.

Διαιτησία: Ε. Ζαρακοβίτης, Ι. Μαντάς, Θ. Αγγελακάκης

965 views
Top