Νέο «θύμα» του η ΑΕ Γαργαλιάνων (pics)

Μετά την ΑΕ Αιθαίας, ο Αστέρας Μικρομάνης με χατ τρικ του Βαγγέλη Αλεξόπουλου «διέλυσε» με 5-1 την ΑΕ Γαργαλιάνων και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου ισοβαθμεί με τον ΑΟ Φυτειάς.

Το 1-0 έκανε ο Αλεξόπουλος στο 8ο λεπτό, ενώ στο 34' ο ίδιος παίκτης «έγραψε» το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 56ο λεπτό με τον Δημητρόπουλο να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα. Στο 58' ήταν η σειρά του Π. Καρδάση να σκοράρει. Στο 80' ο Παυλόπουλος έκανε το 4-1 και στο 86' ο Αλεξόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας παράλληλα χατ τρικ.

Αστέρας Μικρομάνης (Μιχάλης Σκαρπαλέζος): Μητσέας, Νίκας (60' Αθανασόπουλος), Μαυροειδής, Βράχας, Μπούρας - Σουλιμάς, Γ. Μαρκόπουλος, Π. Καρδάσης (87' Σκοπέτος), Χασάπης, Αλεξόπουλος, Παυλόπουλος (83' Ι. Καρδάσης).

ΑΕ Γαργαλιάνων (Θοδωρής Ντουγερόγλου): Χ. Λαμπίρης, Βασιλόπουλος, Σερέτης, Κατσιρούμπας (41'λ. τρ. Ανδρινόπουλος), Γεωργακόπουλος, Αναγνωστόπουλος (60' Βαρβατσούλης), Μπουλουλής, Σ. Τζωρτζίνης, Πετρόπουλος, Τσούτσας (65' Δεσποτόπουλος), Δημητρόπουλος.

Διαιτησία: Ν. Τουρλομούσης, Δ. Ρηγοπούλου, Μ. Ζέρβα

413 views
Top