Την «γκρέμισε» από την κορυφή

Ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου νίκησε 2-1 την ΑΕ Μάνης και την «γκρέμισε» από την κορυφή, στην οποία βρίσκονται πλέον Ολυμπιακός Ανάληψης και Θύελλα Χαρακοπιού.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί του Μανιάτες, οι οποίοι έχασαν σωρεία ευκαιριών και τρία δοκάρια, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν την ουσία, αν και με 12 παίκτες (!) συνολικά στην αποστολή και να παίρνουν ένα σπουδαίο «τρίποντο» ενόψει της συνέχειας.  

Μόλις στο 10' ο Α. Ψώνης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 1-0, ενώ 75' ο Κ. Σωτηρόπουλος έκανε δύο τα τέρματα του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου. Η ΑΕ Μάνης μείωσε στο 86' με τον Κ. Πουλάκο για το τελικό 2-1.

Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου (Μπάμπης Ράλλης): Νικολόπουλος, Σ. Σωτηρόπουλος, Κωστόπουλος, Πουλόπουλος, Μαθιόπουλος, Λιανός (81' Γ. Ψώνης), Δ. Λάζαρης, Η. Ντερβίση, Κ. Σωτηρόπουλος, Α. Ψώνης, Α. Μάρκου.

ΑΕ Μάνης (Γιάννης Σαραντέας): Καραντζούλιας, Σ. Μανωλέας, Π. Πουλάκος, Β. Καμπανάρος, Γκιόκας, Μέτσο, Σούλα (71' Α. Καμπανάρος), Κούμε, Κ. Πουλάκος, Σαραντέας, Κιτσιγιάννης (63' Ν. Δ. Καλαρίτης).

Διαιτησία: Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Θ. Αγγελακάκης, Δ. Τάγαρης.

337 views
Top