Ο ΑΣ Δαναός... σκόρπισε τον Νέστωρα Πύλου (pics)

Ο ΑΣ Δαναός «σκόρπισε» με 7-0 τον Νέστωρα Πύλου και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στον 2ο Όμιλο της Γ' ΕΠΣΜ, έχοντας για συγκάτοικο στην κορυφή τον ΑΣ Φυτειάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νεανικό συγκρότημα μετά το πέρας τριών αγωνιστικών, διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 17 γκολ ενεργητικό, αλλά και την καλύτερη άμυνα με 0 παθητικό.

Η αρχή έγινε στο 13' με τον Αρβανίτη, με τον ίδιο παίκτη να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ πέντε λεπτά αργότερα. Στο 54' στον πίνακα των σκόρερ προστέθηκε ο Σπάλας, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπούνας έκανε το 4-0. Ο ίδιος παίκτης ήταν ο σκόρερ και του επόμενου τέρματος στο 59ο λεπτό, ενώ στο 65' ο Δεδούσης σημείωσε το 6-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 73' ο Φιλίππου.

ΑΣ Δαναός (Πέτρος Δημόπουλος, Μιχάλης Παυλάκης, Αλέκος Δέδες): Μουσελίνος, Κώστας - Ξυλάς, Σπάλας, Τσιλιγωνέας, Δέδες (61' Μπαρδόσι), Δεδούσης, Αρβανίτης, Φιλλίπου, Γεωργιόπουλος, Φιλιππόπουλος (46' Ψυχογιάννης - Ψυρογιάννης), Κυριακόπουλος (46' Μπούνας).

Νέστωρας Πύλου (Νίκος Ντούκας): Κ. Καλδής, Μπουντάς, Ζόμπολας (59' Διαμαντόπουλος), Κουφόγιωργας, Σαρδέλης, Τσέκας (46' Ζαγαρέλος), Ποτηριάδης (69' Ν. Καλδής), Μπαρδόσι, Σαρρής, Μαχμουτάι, Σαρρής.

Διαιτησία: Η. Ρέκκα, Π. Ηλιόπουλος, Α. Τσουκάλη

561 views
Top