Τελευταίες... πινελιές στο Δημοτικό Γήπεδο Σφαγείων (βίντεο & φώτο)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό Γήπεδο Σφαγείων, το οποίο αναμένεται να ανοίξει και πάλι τις “πύλες” του μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Τα επίσημα εγκαίνια υπολογίζεται να πραγματοποιηθούν μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας (πιθανότατα την Παρασκευή 20 Απριλίου) και αυτό το διάστημα μπαίνουν οι τελευταίες... πινελιές, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους.

Σήμερα έγινε η επίστρωση της χαλαζιακής άμμου και του καουτσούκ με ειδικά μηχανήματα (σκούπες) για την καλύτερη κατανομή των υλικών, ενώ αύριο αναμένεται να τοποθετηθούν και οι δύο εστίες.

Ο χαλαζίας βοηθά στην σταθερότητα ενός γηπέδου ποδοσφαίρου στα πλαίσια της προετοιμασίας του χλοοτάπητα και της αποκατάστασης των χόρτων, ενώ το καουτσούκ (ή αλλιώς θρυμματισμένο ελαστικό) χρησιμοποιείται για να παρέχει απορρόφηση των κραδασμών και επαρκή τριβή (για το τρέξιμο) στους αθλητές.

Τέλος, στις σκέψεις της Δημοτικής Αρχής είναι μετά τα εγκαίνια να ακολουθήσει φιλικός αγώνας μεταξύ της “Μαύρης Θύελλας” και μιας επίλεκτης ομάδας του Νομού Μεσσηνίας, χωρίς ακόμα αυτό να έχει φιξαριστεί.1678 views
Top