ΝΟ Καλαμάτας: Σκόραραν στο beach water polo και στην διασκέδαση! (φωτο)

Πιο καλοκαιρινό σπορ από το water polo δεν γίνεται και οι νεαροί πολίστες του ΝΟ Καλαμάτας είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν του λόγου το αληθές στην εκδήλωση που οργάνωσαν οι προπονητές τους Στάθης Μπακολιάς, Αλεξ Ντι Μπενεντέτο και Νίκος Παναγιώταρος στον θαλάσσιο χώρο μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Το αύριο του Καλαματιανού πόλο πήρε μια ιδέα πως το αγαπημένο τους σπορ παιζόταν πριν λίγες δεκαετίες αφού μπήκαν εστίες μέσα στην θάλασσα και έγιναν μεγάλες μάχες υπό τα βλέμματα των υπόλοιπων λουομένων που έδειξαν να απολαμβάνουν το θέαμα και μάλιστα άρχισαν να επευφημούν τα παιδιά για την προσπάθειά τους!

Στο πανηγυρικό κλίμα συνέβαλε και η μουσική ενώ oι άνθρωποι του ΝΟΚ δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση.

Ήταν μια ευκαιρία για τα παιδιά να το διασκεδάσουν σε μια μέρα γεμάτη σπορ με αποκορύφωμα τον αγώνα πόλο στην θάλασσα. Το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι κλειστό για συντήρηση τον Αύγουστο οπότε θέλαμε τα παιδιά να διατηρήσουν με αυτό τον τρόπο την επαφή τους με το άθλημα και ταυτόχρονα να παίξουν και να χαρούν”, τόνισε ο Αλεξ Ντι Μπενεντέτο, ο οποίος ανανέωσε το ραντεβού με τα παιδιά για τον Σεπτέμβριο.

Τέλος, οι άνθρωποι του ΝΟΚ εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στην εταιρία Λουξ για την χορηγία των αναψυκτικών της εκδήλωσης.

 

449 views
Top