Διαβολίτσι- Παναρκαδικός 0-0: Καλύτεροι οι Μεσσήνιοι, θέλουν δουλειά οι Αρκάδες (φωτο)

To 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών του Διαβολιτσίου και του Παναρκαδικού στο 80λεπτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν οι δυο ομάδες στο γήπεδο της Μεσσηνιακής κωμόπολης.

Το συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα παρουσιάστηκε πιο έτοιμο, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και για την εποχή έδειξε πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Από την άλλη οι Αρκάδες χρειάζονται χρόνο καθώς τα νέα αποκτήματα χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.

Η κορυφαία στιγμή για το Διαβολίτσι ήρθε στο 44΄όταν σε φάουλ του Κάνιστρα η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ψυχογιού. Ο Παναρκαδικός από την πλευρά του απείλησε με δυο φάουλ του Στρέμπα στο 30’ και στο 60’ του Μπινιώρη.

Διαβολίτσι: Κωνσταντακόπουλος (78’ Σουλαντίκας), Γεωργιόπουλος, Εμμανουήλ (47’ Πάλιας), Μπαστακός, Μπαλόπουλος, Τζανετέας, Πιτσιλής, Κρεμμύδας (41’ Σταματελόπουλος), Κάνιστρας (54’ Λιόλιος), Τσουκάλης (41’ Πουλόπουλος), Ζιάκας (78’ Γκότσης).

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Καπετανάκης (47’ Μάραντος), Μπινιώρης (47’ Γεωργακόπουλος), Σεντεμέντες (60’ Σπίνος), Νάνος, Στρέμπας (43’ Τσουμπακέας), Τσιώλης, Λυμπερόπουλος Δ., Νικολάου (48’ Μπλέτσας), Λυμπερόπουλος Ν., Μουλιάτος (58’ Μπαζάνης)


 

710 views
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κρούση σε Βασίλη Πανταζή από Πανθουριακό
Top