ΝΟ Καλαμάτας: Κολυμβητική ημερίδα για τα Παιδικά Χωριά SOS

Κολυμβητική ημερίδα σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος διοργανώνει αύριο (Κυριακή, 21/10) στις 11 π.μ. ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας.

Είναι μια γιορτή για το κολύμπι όπου οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας όλων των ηλικιών (4-18 χρονών) θα κολυμπήσουν αυτή τη φορά για ιερό σκοπό.

Η ανακοίνωση των ανθρώπων του Ποσειδώνα, αναφέρει:

Η σκέψη για την διοργάνωση αυτής της γιορτής μαζί με τα Παιδικά Χωριά S.O.S δεν απέχει από τον ένα και μοναδικό στόχο του ομίλου μας την αγάπη και την προσφορά στα παιδιά. Χαρά μας να μπορέσουμε να στηρίξουμε και με αυτό τον τρόπο παιδιά που το έχουν ανάγκη. Έτσι κατά την διάρκεια της γιορτής αυτής θα υπάρχει ειδικό κουτί και εκπρόσωπος των Χωριών S.O.S Ελλάδος στην είσοδο του κολυμβητηρίου, όπου ο καθένας μας θα μπορούσε να δώσει ένα συμβολικό ποσό για να βοηθήσει στο δύσκολο αυτό έργο τους. Επίσης κατά την έναρξη της γιορτής θα μας μιλήσει Εκπρόσωπος τους για τα Παιδικά Χωριά S.O.S. Ελλάδος.

Στο τέλος της γιορτής κάθε κολυμβητής μας που θα συμμετάσχει θα πάρει ένα μπλουζάκι. Τα μπλουζάκια είναι χορηγία της Εταιρίας Κουτουμάνου και ΣΙΑ Ο.Ε. AUDI WOLWAGEN SKODA. Ευχαριστούμε πολύ την κα. Ευγενία Κουτουμάνου που τα τελευταία χρόνια είναι δυναμικά δίπλα μας.

Αυτή την Κυριακή ας κολυμπήσουμε και ας διασκεδάσουμε έχοντας στην ψυχή μας την αγάπη για κάθε παιδί που την έχει ανάγκη!!!”

 

 

241 views
Top