Κ14 Μεσσηνίας: Ξεκίνημα με πεντάρα επί της Ζακύνθου! (φωτο)

 

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η Μικτή Κ14 Μεσσηνίας την φετινή της διαδρομή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων καθώς συνέτριψε 5-0 την αντίστοιχη ομάδα της Ζακύνθου.

Οι νεαροί του Ηλία Μαστορέα κυριάρχησαν απόλυτα στο ματς που έγινε στο γήπεδο του Κορδία και είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτεροι σκορ.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 12ο λεπτό με σουτ από πλάγια του Δημήτρη Γεωργόπουλου και το ημίχρονο έκλεισε με τους Μεσσήνιους να σημειώνουν ακόμη ένα τέρμα με σουτ του Γιώργου Καραγλάνη στο 35’.

Στην επανάληψη ο Δημήτρης Λάσκαρης βρήκε δυο φορές δίχτυα (στο 55’ με κεφαλιά και στο 70’ με πλασέ) ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει και ο Ματέο Κράκουλι.

Διαιτητής ήταν ο Κόκκορης από την ΕΠΣ Αρκαδίας με βοηθούς τους Τσούκα, Φύκουρα του ίδιου συνδέσμου.

Κ14 ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Ηλίας Μαστορέας): Ι. Παπανικολόπουλος (56΄ Καπράλος), Μπούνας, Παυλής (48΄ Κουρεντζής), Λάσκαρης, Μανιάτης (42΄ Σεντεμέντες), Πάπα (42΄ Κρακούλι), Ρούπας (48΄ Παπαγεωργακόπουλος), Φικούρας (36΄ Δημητρόπουλος), Καραγλάνης, Καραΐσκος (36΄ Φαββατάς), Γεωργόπουλος.

Κ14 ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μαλούχος, Λιβέρης, Ρίκος, Γκρέκας, Φωτόπουλος, Πέττας (36΄ Παπαδάτος), Καψάσκης (69΄Τσουκαλάς), Μπάστας (64΄ Πετρίδης), Λαμάϊ (64΄ Βισβάρδης), Τσουκαλάς, Τζαμάλης (40΄Ντάτση).

 

549 views
Top