Το κάστρο της Μεθώνης όπως δεν το έχετε ξαναδεί!

 

Μεθώνη, μια πανέμορφη καστροπολιτεία. Η τρομερή της όψη στοίχειωνε τους επίδοξους πορθητές της. Δέος προκαλούσαν τα τείχη της στους σκοτεινούς καιρούς του μεσαίωνα. Πολιορκίες, μάχες, κατακτητές, οι πολεμίστρες της έχουν αμέτρητες ιστορίες να “διηγηθούν”...

Το κάστρο της Μεθώνης στέκει αγέρωχο στο πέρασμα των αιώνων και η ομάδα του “Dronegr” αποτύπωσε σ’ ένα εκπληκτικό βίντεο το μεγαλειώδες μνημείο της Μεσσηνιακής πόλης.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή δουλειά η οποία ταξιδεύει τον θεατή σε εκείνα τα επικά χρόνια. Το χρώμα και το ύφος της εικόνας καθώς και ο τρόπος λήψης είναι πραγματικά απερίγραπτα. Κύματα μανιασμένα να το κτυπούν, άνεμοι να σφυρίζουν περνώντας από τις πολεμίστρες του και πίσω από αυτές, οι υπερασπιστές του. Παιχνίδια με την φαντασία; Ίσως. Το αποτέλεσμα πάντως είναι συναρπαστικό.

Το βίντεο από την ομάδα της Dronegr, τους Δρακοπούλου Θεοδώρα και Στασινάκη Σαράντο είναι τραβηγμένο σε Dual operate mode (χειρισμός Drone από δύο χειριστές δηλαδή έναν χειριστή κάμερας και έναν χειριστή πτήσης). O συγκεκριμένος τύπος χειρισμού σύμφωνα με τους γνώστες είναι ότι πιο δύσκολο υπάρχει μιας και απαιτεί πλήρη συντονισμό και εναρμονισμένες κινήσεις και από τους δύο. Σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες όπως δυνατός άνεμος, ριψοκίνδυνη χαμηλή πτήση κτλ. Το Video συμμετέχει σε διεθνή διαγωνισμό ο οποίος ολοκληρώνεται στις 31/12 και ο νικητής θα αναδειχθεί από την ψήφο του κόσμου.

Βοηθήστε με την ψήφο σας να γίνει το κάστρο της Μεθώνης γνωστό σε όλο τον κόσμο και η ξεχωριστή δημιουργία της ομάδας Dronegr να βρεθεί στην κορυφή.

Μπείτε ΕΔΩ  δείτε το βίντεο και ψηφίστε

 

 482 views
Top