Μικτές Μεσσηνίας: Πήραν αναβολή τα ματς στην Ζάκυνθο

Οι καιρικές συνθήκες που πλήττουν την χώρα μας το τελευταίο διάστημα δεν άφησαν ανεπηρέαστα και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, τα πρωταθλήματα των ομάδων κάτω των 16 ετών (Κ16) και κάτω των 14 των (Κ14).

Για τα πρωταθλήματα των «Μικτών» είχε προγραμματιστεί αγωνιστική κίνηση την Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου, και η Μεσσηνία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής θα ταξίδευε στην Ζάκυνθο.

Η ΕΠΟ, όμως, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και με βάση τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων στους περισσότερους ομίλους.

Έτσι δεν θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένοι για μεθαύριο αγώνες για τους ομίλους στους οποίους είναι τοποθετημένες οι ομάδες της περιφέρειάς μας.

Συγκεκριμένα ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν οι αγώνες για την 4η αγωνιστική τόσο στον 7ο, όσο και στον 8ο όμιλο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση οι αγώνες αυτοί ορίστηκαν για την επόμενη Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Υποεπιτροπή Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα, αποφάσισε, διά του προέδρου της, να προβεί στην αναβολή όλων των αγώνων Κ14 και Κ16, όλων των ομίλων της αγωνιστικής της 09/01/2019, εκτός του 13ου και τον ορισμό της εν λόγω αγωνιστικής την Τετάρτη 16/01/2019".

 

172 views
Top