Συνάντηση του Αίολου με Τατούλη

Με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη συναντήθηκε σήμερα (9/1) αντιπροσωπεία του Αίολου, στα γραφεία της ΠΕ Μεσσηνίας στην Καλαμάτα.

Ο Αίολος κατέκτησε πρόσφατα το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτής θαλάσσης, που διεξήχθη στην Κύπρο, και σε ανάμνηση του μεταλλίου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Χάρης Βγενής, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την άριστη συνεργασία, του επέδωσε σχετικό αναμνηστικό με τις επιτυχίες που έχει στο παλμαρέ του ο Αίολος.

Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του, αφού συνεχάρη τον σύλλογο και τους αθλητές για την μεγάλη τους επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τόνισε πώς η Περιφέρεια θα στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια ανάληψης μίας μεγάλης διοργάνωσης, όπως είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το ναυταθλητικό προφίλ της Μεσσηνίας.

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ακόμα, οι δύο θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου, Αντωνία Μπούζα, ο Πρόεδρος του Αιόλου Χάρης Βγενής και τα μέλη της ομάδας ανοικτής θαλάσσης, Γιώργος Δρακόπουλος (κυβερνήτης), Γιάννα Σηψά, Κωνσταντίνος Χρυσομάλλης, Βασίλης Τσαγκλής (αθλητές).

 

 

109 views
Top