Φονική έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα- Tρείς γυναίκες νεκρές

 

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (02/02) στην πόλη της Καλαμάτας. Τρεις γυναίκες είναι τα θύματα της φονικής έκρηξης που σημειώθηκε σε ταβέρνα στην Καλαμάτα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρές είναι δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη.

Επίσης, από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Η ισχυρή έκρηξη φιάλης προπανίου στην κουζίνα ταβέρνας στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σαντοαρόζα, στην Καλαμάτα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Την ώρα της έκρηξης μέσα στην ταβέρνα, βρίσκονταν εργαζόμενοι και αρκετοί θαμώνες καθώς λόγω του εορτασμού της Υπαπαντής η πόλη είναι γεμάτη από επισκέπτες,

Στο σημείο μεταβεί δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα. Η ανακοίνωση τη Πυροσβεστικής ανέφερε: “Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν 3 άτομα από εστιατόριο στη συμβολή των οδών Σανταρόζα και Ηρώων στην Καλαμάτα. Στο συμβάν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.”

 

 

 

 

 

 

933 views
Top