ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΥΚΕΙΩΝ: Σήκωσε την κούπα το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας, 2-0 στον τελικό το 6ο ΓΕΛ- Με Τρίπολη την Τετάρτη στο "Γ. Λουκαρέας”

Το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στα Λύκεια της Μεσσηνίας καθώς επιβλήθηκε 2-0 του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας στον μεγάλο τελικό και σήκωσε την κούπα μέσα σε αποθέωση!

Η ομάδα του Παναγιώτη Φλαούνα, ο οποίος έφτασε τις 5 κατακτήσεις, πέτυχε δυο γρήγορα γκολ και παρότι για μεγάλο διάστημα αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να κρατήσει τη μεγάλη νίκη.

Το σκορ στο “Γ.Λουκαρέας” άνοιξε ο Γιάννης Μιχαλέας στο 16ο λεπτό ενώ δώδεκα λεπτά ο Γιάννης Κουτσουρόπουλος βρήκε σ΄ένα ακόμη ματς δίχτυα και έκανε το 2-0.

Ο επιθετικός της Σπερχογείας μετά τον πανηγυρισμό του για το γκολ, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα απο τον διαιτητή Καυκά και αποβλήθηκε, απόφαση που έφερε έντονες διαμαρτυρίες από το 1ο ΓΕΛ.

Το παρών στον τελικό έδωσαν μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Μικτών Μεσσηνίας Ηλίας Μαστορέας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, Γιώργος Μπλάνας, ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς, ο αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ, Γιώργος Τσιμικλής, τα στελέχη της ομάδας Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, Χρήστος Φούλιας, Χάρης Αγγελόπουλος που έκαναν τις απονομές και αρκετοί παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου.

1ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Παναγιώτης Φλαούνας): Ζαφειρίου, Κουλουμπός, Ψυχογιάννης – Ψυρογιάννης, Καλύβας, Κλάδης, Μιχαλέας, Πικιός, Κουτσουρόπουλος, Κανανάι, Ζώτος, Γκαϊδόγιαννης (ενδεκάδα), Θεοδωρόπουλος, Ντότσα, Φατούρος, Ντυμένος, Τσαγκλής, Πλακουδάκης, Ντάκουρης. Κοντά στην ομάδα ήταν και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Αργύρης Ζαμανάκης.

6ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μπάμπαλης): Δημ. Καλογερόπουλος, Ψυρρής, Αλιμεμά, Μπαρδόσι, Μπίτσικας, Σαούτης, Καρύδης, Κοτσιλιέρης, Κανιώρος, Αναγνωστάκης, Β. Καλογερόπουλος (ενδεκάδα), Βαλαβάνης, Στασινάκης, Μαλαπάνης, Γυφτοχρήστος, Αλάμαρας, Κατσαφάδος, Ζόμπολας.

1o ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – 3o ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ Β΄ ΦΑΣΗ

Η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 13/3, στις 11.00 π.μ., επίσης στο «Γ. Λουκαρέας» την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Τρίπολης (πρωταθλήτρια Αρκαδίας), για τη β΄ φάση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Πελοποννήσου.

 

 

775 views
Top