1ο ΓΕΛ Καλαμάτας: Ήττα 3-0 και αποκλεισμός απο το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο του 3ου ΓΕΛ Τρίπολης για την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας ομάδα του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας στην β’ φάση του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος.

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν με 3-0 στο ματς που έγινε το πρωί της Τετάρτης στο "Γ. Λουκαρέας" και πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Μεσσήνιοι οι οποίοι φάνηκαν κουρασμένοι καθώς έδωσαν δυο ματς σε ένα 24ωρο, δέχτηκαν δυο γκολ σε ένα επτάλεπτο στο πρώτο μέρος για το οποία δεν είχαν απάντηση.

Στο 32’ ο Ροδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1, στο 39’ ο Τσάνης επίσης με κεφαλιά το 0-2 ενώ το σκορ έκλεισε ο Θεοδωράκης με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 51’. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Κάρδαρη.

1o ΓΕΛ Καλαμάτας: Ζαφειρίου, Κουλουμπός, Ψυχογιάννης-Ψυρογιάννης, Καλύβας, Κλάδης (60’ Ντυμένος), Μιχαλέας, Πικιός (33’ λ. τρ. Ντάκουρης), Θεοδωρόπουλος, Κανανάι, Ντότσα (Τσαγκλής), Γκαϊδόγιαννης.

3ο ΓΕΛ Τρίπολης: Μανουσιάδης, Αλέμης, Μπονιός, Αντωνάκης, Λιαρίκος, Γκίκα, Κάρδαρης (55’ Τσιράκης), Τσάνης, Ροδόπουλος, Γουσέτης, Διονυσόπουλος (63’ Ορφανόπουλος).

 

 

405 views
Top