“Καρχαρίες” οι νεαροί πολίστες του ΝΟ Καλαμάτας στο Λουτράκι (φωτο & βίντεο)

Ένα τετραήμερο γεμάτο πόλο και εμπειρίες ζωής βίωσαν οι νεαροί πολίστες του ΝΟ Καλαμάτας στο «Water Polo Splash Mini Tournament», που διοργανώθηκε με επιτυχία στο Λουτράκι (22-25/3).

Χαρά, παιχνίδι αλλά και σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες για την ομάδα προμίνι (2008 +) από τη συμμετοχή στο τουρνουά της κορινθιακής λουτρόπολης απέναντι σε σπουδαίες ομάδες απ΄όλη την Ελλάδα.

Οι νεαροί καλαματιανοί αντιμετώπισαν ομάδες μεγαθήρια με παράδοση και πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό πόλο (Γλυφάδα, Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη, Χανιά, Πλιτς Πλατς και ΠΑΟΚ), έκαναν πολλά αθλήματα και διέμειναν στο υπέροχο SportCamp Λουτρακίου, γέλασαν νίκησαν, ηττήθηκαν και γενικά, έζησαν όλη την εμπειρία ενός μεγάλου τουρνουά!

“Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που μέσα σε λίγους μόλις μήνες που βρίσκονται στο άθλημα και χωρίς καθόλου εμπειρίες από αγώνες, απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά για τις παραστάσεις που πας πρόσφεραν, αλλά και στους διοργανωτές του Splash για την πολύ όμορφη εμπειρία. Η προσπάθεια συνεχίζεται, τα κεφάλια μέσα και δουλειά!”, σχολίασε με ενθουσισμό ο τενχικός της ομάδας Αλέξανδος Ντι Μπενεντέτο.

Την ομάδα του ΝΟΚ αποτέλεσαν οι Τσακαλάκος, Χόνδρος, Τσιρτσης, Σπίνου, Χριστοφόρου, Σπαράγγης, Μέγγος, Βλάσσης, Σουρίλας, Βρυώνης, Μπαρδουνιώτης

 

338 views
Ετικέτες
Top