Ξεκινά την Μεγ. Δευτέρα η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή της Πύλου

 

Προ των πυλών είναι η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή της Πύλου, το 4ο Διεθνές τουρνουά Νέων «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» που διοργανώνει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος από τη Μ. Δευτέρα 22 έως και τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου.

Στην φετινή διοργάνωση θα πάρουν μέρος 9 ομάδες με 24 τμήματα και 400 ποδοσφαιριστές στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-15, Κ-13 και Κ-11.

Λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης δήλωσε: «Συνεχίζουμε αυτή την επιτυχή προσπάθεια, τέσσερα χρόνια τώρα έχοντας δημιουργήσει έναν αθλητικό θεσμό στην περιοχή μας. Σε έναν δήμο όπου ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, το αποδεικνύουμε με έργα υποδομών που υποστηρίζουν τους αυριανούς πρωταθλητές. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση. Μέσα από τέτοια γεγονότα προσπαθούμε να τονώσουμε την τοπική οικονομία και να επεκτείνουμε την περίοδο επισκεψιμότητας στην περιοχή μας.»

400 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ 300 ΣΥΝΟΔΟΙ

Με τη σειρά του ο υπεύθυνος διοργάνωσης Νίκος Κακαλέτρης επεσήμανε ότι: «Έχουμε αποδείξει την αξία και επιτυχία του Τουρνουά όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στη διοργάνωση όσο και στη συμμετοχή των αθλητών. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Τουρνουά σε περισσότερες κατηγορίες και ομάδες. Παρά τους δύσκολους καιρούς η συμμετοχή και φέτος είναι μεγάλη, καθώς στο πρόγραμμα έχουμε 400 αθλητές, ενώ πρόκειται να βρίσκονται στην περιοχή τουλάχιστον 300 επιπλέον επισκέπτες για τους αγώνες.».

ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΗΠΕΔΑ

Οι αγώνες φέτος θα διεξαχθούν όπως κάθε χρόνο από τη Μ. Δευτέρα 22 έως και τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, με την απονομή βραβείων, ενώ τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι τα δημοτικά γήπεδα της Μεθώνης, της Χώρας, της Πύλου και το 5×5 της Πύλου.

ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα είναι ο Παναιτωλικός, ο Αίαντας Καλαμάτας, οι Tornados, ο Α.Ο. Π.Κ. Πατίστα και ο Α.Ο. Θήβας, ενώ τη λίστα συμπληρώνουν οι τοπικές ομάδες και συνδιοργανώτριες του Τουρνουά Α.Ο. Ολυμπιονίκης Κ. Τσικλητήρας Πύλου, Αθλητική Ακαδημία Χώρας και Α.Ο. Μεθώνης.

Χορηγός του Τουρνουά είναι η “Ανδανία”.

 

 

327 views
Top