Εθνικός Καλ.- Μεσολόγγι 1-2: Κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια (φωτο)

 

Ο Εθνικός Καλαμάτας κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια της Β’ Εθνικής ομάδα του Μεσολογγίου και εάν ο διαιτητής Παναγάκος δεν έκλεινε τα μάτια σε παράβαση-πέναλτι στο 90’ θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία. Αντ’ αυτού, ηττήθηκε με 2-1 στο γήπεδο Ασπροχώματος στο ματς που έριξε την αυλαία για φέτος, σε μια σεζόν εξόχως επιτυχημένη για τον σύλλογο καθώς επιτεύχθηκε ο διπλός στόχος της παραμονής αλλά και της ανάδειξης του ταλέντου που διαθέτει με την προώθηση πολλών νεαρών κοριτσιών.

Οι πρωταθλήτριες προηγήθηκαν 0-2 και ο Εθνικός μείωσε με την Βουτσά πριν ο Λάκωνας ρέφερι κλείσει τα μάτια στην καθαρή ανατροπή- πέναλτι της Γιαννοπούλου στο 90'.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Κώστας Λαμπρόπουλος): Τσιγάρου, Βουτσά, Φιλανδριανού, Λ. Γιαννοπούλου, Πουλακίδα, Δημητρακοπούλου, Παναγιωτακοπούλου, Ελευθεράκη (85’ Μυκονιατάκου), Σπηλιοπούλου, Σακκά (89’ Βασίλοβιτς), Λεμπέση (46΄Καλύβα, 78’ Καπετανάκη).

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 (Γιάννης Γουλής): Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη (83’ Μπενάρδη), Παπαδημητρίου Κ., Τζουμερκιώτη, Παπαδημητρίου (85’ Τρομπούκη), Ευθυμίου, Βάτσικα (84’ Τσωλου), Γιαννακά, Φουντούλη (55’ Παπαδογεωργίου), Μαρκουτσα, Γατσουλια


488 views
Top