Η Ακαδημία Πατίστα ευχαριστεί για το 1ο Διεθνές τουρνουά γυναικών

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσους συντέλεσαν στην διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών εξέδωσε η ακαδημία Πατίστα, η οποία ήταν εκ των συνδιοργανωτών ενώ ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης ήταν ο υπεύθυνος συντονιστής του όλου εγχειρήματος.

Αναλυτικά:

"Ο Α.Ο.Π.Κ Πατιστα ως συνδιοργανωτής του 1ου Διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών στην πόλη μας,θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς :

- Την Περιφέρεια Πελοποννήσου ,και προσωπικά τον περιφερειάρχη κ. Τατούλη Πέτρο και την αντιπεριφερειάρχη κ. Νικολάκου Ντίνα ,που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στην υλοποίηση αυτού του τουρνουά, και έκαναν τα πάντα για την υποστήριξή του.

- Την ΕΠΣ Μεσσηνίας και στον πρόεδρο της κ. Σπηλιώτη Βασίλειο που έκανε ότι χρειαζόταν από τη μεριά της ΕΠΣΜ, να είναι όλα στην εντέλεια.

- Τον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο που έκανε τα πάντα για την υποστήριξη του Τουρνουά με την παραχώρηση του γηπέδου .

- τον Δήμο και ιδιαίτερα τον αθλητικό φορέα, για την παραχώρηση του Δημοτικού γηπέδου Σφαγείων .

- Την μεγάλη ομάδα του νόμου μας, την Καλαμάτα και ιδιαιτέρως τον προπονητή της τον κ.Χριστόπουλο, που μας διευκόλυνε να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια και οι προπονήσεις των εθνικών ομάδων .

- Το Elite City Resort που η διοίκηση του συγκροτήματος,αλλά και το προσωπικο,έκαναν ότι καλύτερο,για να μην λείψει τίποτα από τις αποστολές των εθνικών ομάδων ,ώστε να έχουν υπέροχη διαμονή στην πόλη μας.

Υπεύθυνος Διοργάνωσης : Νίκος Κακαλέτρης"

148 views
Top