Διήμερη δράση στο 3ο “Κalamata Cup Αkovitika”

 

Στη σέντρα θα βρεθούν σήμερα οι 12 ομάδες Ακαδημιών στο 3ο “Κalamata Cup Αkovitika”, το οποίο διοργανώνει η ακαδημία “Tornados” , έχοντας την υποστήριξη των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, της ΕΠΣ Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας.

Το τουρνουά ξεκινά με τους αγώνες για την κατηγορία Κ8 που θα ολοκληρωθούν αύριο (Κυριακή) το βράδυ στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά ενώ το τριήμερο 14 – 16 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι αγώνες για τις κατηγορίες Κ11 και Κ14 στα γήπεδα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, αλλά και στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας.

Η τελετή λήξης στις 16 Ιουνίου θα γίνει στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά με τους διοργανωτές να υπόσχονται μια μεγάλη έκπληξη στους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Οι ακαδημίες που θα λάβουν μέρος στο “Κalamata Cup Αkovitika” είναι: Tornados 1, Καλαμάτα, Πάμισος, Νέος Αρις, Αστέρας Αρφαρών, Πατίστα, Αίαντας, Αναγέννηση Παραλίας, Ηρακλής Καλαμάτας, Τιτάνες, Πανθουριακός και Πράσινα Πουλιά.

Στους αγώνες Κ8 (σήμερα 9 πμ- 1μμ και 5μμ-9μμ) θα συμμετάσχουν οι Tornados, Πατίστα, Πάμισος, Πράσινα Πουλιά, Τιτάνες και Αναγέννηση Παραλίας.

 

 

206 views
Ετικέτες
Top