ΘΕΜΑ: Πρωτιά στους Γαργαλιάνους για τον πρώην πρόεδρο του Άγρα και επιτυχημένο επιχειρηματία Βασίλη Αγγελόπουλο

Κάθε ρεκόρ έσπασε, μετέχοντας στις πρόσφατες εκλογές, με τον Συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ», ο πρώην πρόεδρος του Τέλου Άγρα και επιτυχημένος επιχειρηματίας Βασίλης Αγγελόπουλος (Ρέκος).

Ο κ. Αγγελόπουλος βγήκε πρώτος σε σταυρούς στη κοινότητα Γαργαλιάνων, εξασφαλίζοντας 458 ψήφους, κι ενώ ο συνδυασμός έλαβε το 58%, εισπράττοντας την αποδοχή των πολιτών, αναλαμβάνοντας ως πρώτος σε σταυρούς τη θέση του προέδρου από 1 Σεπτεμβρίου.

Η αναβάθμιση των υποδομών Υγείας-Πρόνοιας ,(υποστήριξη του Κέντρου Υγείας και της «Βοήθειας στο Σπίτι» ) και όλων των υποδομών της πόλης για την εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων- παραγόντων για την ανάπτυξη του τουρισμού- αγροτουρισμού, η στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών της πόλης, η συνεργασία και η νόμιμη χρηματοδότηση σε όλους τους φορείς, τους Συλλόγους και τα Σωματεία της πόλης, η διαχείριση των θεμάτων της καθημερινότητας( πρόνοια, ύδρευση ,καθαριότητα, αγροτική και δημοτική οδοποιία, πάρκα, κ.τ.λ.), θα αποτελέσουν βασικές προτεραιότητες για τον ικανότατο και επιτυχημένο παράγοντα-επιχειρηματία που ταυτόχρονα, ως άνθρωπος του αθλητισμού, αναμένεται να δώσει μεγάλο βάρος στον αθλητισμό και τις αντίστοιχες υποδομές.

Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο έργο του...

1406 views
Top