Έπεσε η αυλαία στο 3ο “Kalamata cup AKOVITIKA”: Πρωτιές Αίαντα, Αστέρα Αρφαρών (φωτ.)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο “Κalamata cup AKOVITIKA” με τους Άρη Γαλανόπουλο, Γιάννη Ζαπρόπουλο και την Ακαδημία Tornados να παίρνουν και φέτος άριστα στην διοργάνωση και την φιλοξενία.

Η διοργάνωση έκλεισε με την καθιερωμένη μεγάλη γιορτή των βραβεύσεων στο χώρο των εκπαιδευτηρίων Μπουγά.  

Μετά από 3 μέρες γεμάτες ποδοσφαιρο οι μικροί ποδοσφαιριστές παρέλαβαν τα Κύπελλα ,τα μετάλλια και τις πλακέτες συμμετοχής των ομάδων τους.

Περισσότερα από 400 παιδιά σε 3 ηλικιακές κατηγορίες (Κ-8, Κ-11, Κ-14) αγωνίστηκαν για το καλύτερο δυνατό και αποζημίωσαν τους γονείς τους και τους φίλους τους με τα χαμόγελα τους.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την Ακαδημία tornados p.f.a. με την υποστήριξη των εκπαιδευτηρίων Μπουγά, του Δήμου Καλαμάτας και της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

Για την ιστορία στην κατηγορία Κ-8 Κύπελλο και μετάλλια πήραν όλα τα παιδιά (δεν ανακοινώθηκαν βαθμοί και θέσεις παρά μόνο ο αριθμός των γκολ που σημειώθηκαν (151).

Στην κατηγορία Κ-11 την πρώτη θέση πήρε η ομάδα του Αστέρα Αρφαρών, την 2η η Ακαδημία Tornados και την 3η η Ακαδημία Πράσινα Πουλιά.

Στην κατηγορία Κ-14 την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Αίαντα, την 2η η ομάδα της Καλαμάτας και την 3η η ακαδημία Τornados.

“Ευχαριστούμε όλους τους προπονητες για την βοήθεια τους στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουα. Αξίζει να αναφερθεί για άλλη μια φορά η ανάδειξη από τους διοργανωτές του κέντρου ημέρας παιδιών και εφήβων με αυτισμό Ν. Μεσσηνίας”, αναφέρουν στο μήνυμά τους οι διοργανωτές.

 

 Χορηγός ρεπορτάζ Ακαδημιών και σχολικών πρωταθλημάτων “Φροντιστήριο π”

 

439 views
Top