Μπακολιάς: Να μην χαθεί αυτή η ευκαιρία (φωτο)

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας έγραψε ιστορία στην Γλυφάδα παίρνοντας για πρώτη φορά την άνοδο στην Α2 πόλο και πλέον παρουσιάζεται μία χρυσή ευκαιρία στο σύλλογο για την ανάπτυξη του αθλήματος το οποίο τα τελευταία χρόνια ζούσε μία μακροχρόνια ύφεση.

Ο προπονητής της ομάδας Στάθης Μπακολιάς, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την μεγάλη αυτή επιτυχία, χαρακτήρισε ιστορική στιγμή για το καλαματιανό πόλο την επιτυχία που αν αξιοποιηθεί κατάλληλα θα δώσει κίνητρο για παραπέρα ανάπτυξη του αθλήματος και γενικά του υγρού στίβου στην πόλη.

"Όλα τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλλαν ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της. Σημαντική βοήθεια στην εφετινή μας πορεία είχαμε και από τον συνεργάτη μας Χριστόφορο Κουνάδη που μπορεί για προσωπικούς λόγους να μην μας βοήθησε ως παίκτης όπως είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά η βοήθειά του στην προετοιμασία των παιδιών που προπονούνται στην Αθήνα ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

"Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την έφορο Λυδία Εξηνταβελώνη που ήταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα καθώς και τους φίλους που μας βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του και ευελπιστούμε ότι θα τους έχουμε δίπλα μας και στην νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσουμε", λέει ο 50χρονος προπονητής και απευθύνει κάλεσμα ενόψει της επόμενης μέρας:

"Θα ήθελα να καλέσω όλους όσοι έχουν φορέσει το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας να έρθουν δίπλα στην ομάδα γιατί η βοήθειά τους είναι πολύτιμη."

Οι πολίστες που συνέβαλαν στην εφετινή πορεία της ομάδας είναι: Μακρής Μιχάλης, Θεοδωρακόπουλος Στέλιος, Βερνάρδος Σταύρος, Γκούμας Γιώργος, Κουτσιαλής Αριστοτέλης, Τσιγώνιας - Ανδρίτσος Γιώργος, Άγγος Ιορδάνης, Μουστάκας - Μαλάρντ Φίλιπ- Σωτήρης, Παναγιώταρος Νίκος, Καρπέτας Κώστας, Τζούβελης Κώστας, Αγγελής Σπύρος, Αποστολάκος Γιάννης, Τραγγανίδας Βασίλης, Κοσιφολόγος Θανάσης, Μπίρης Κώστας, Μέγγος Παναγιώτης ενώ ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία ήταν η συμμετοχή στην τελική φάση τριών παιδιών από τις ακαδημίες του ομίλου που αγωνίζονται στην κατηγορία παίδων του Χριστόφορου Παναγιώτη, Ρούσση Παναγιώτη και Περδικέα Παναγιώτη.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για όλα τα τμήματα υδατοσφαίρισης μέχρι τέλος Ιουλίου στο κολυμβητήριο. Για τον Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ομίλου στην παραλία. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

 

161 views
Top