ΠΟΛΟ: Η ιστορική άνοδος του ΝΟΚ έφερε και ιστορικό reunion!

 

H ιστορική άνοδος της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στην Α2 ανδρών οδήγησε και σε ένα ιστορικό reunion παλιών πολιστών που είχαν την ευκαιρία να τα πουν μετά από 20 και πλέον χρόνια!

Το ραντεβού δόθηκε στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου το βράδυ της Τετάρτης, εκεί όπου συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός παικτών της παλιάς φουρνιάς του αθλήματος στην Καλαμάτα, η οποία ήταν αυτή που είχε οδηγήσει στις πρώτες επιτυχίες τον σύλλογο συμμετέχοντας μάλιστα τότε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των πρωταθλημάτων.

Οι πρώην αθλητές του Ποσειδώνα θυμήθηκαν τα παλιά, ιστορίες ξεχασμένες, διαφορετικών εποχών στην υδατοσφαίριση της Καλαμάτας, από την εποχή του λιμανιού και τον πρώτο αγώνα στο θαλασσινό κολυμβητήριο του Μεδεώνα.

Αναπόλησαν αγώνες, τουρνουά, προπονητικά τρικ που έφερναν επιτυχίες και νίκες, συμπαίκτες που έλειπαν, ιστορίες που στο πέρασμα του χρόνου έχουν μεταφερθεί ως αστικοί μύθοι κ.α.

Πέρα από την αναφορά στα παλιά όμως, οι παλαίμαχοι πολίστες του Ποσειδώνα αναφέρθηκαν και στην επιτυχία που σημείωσε η ομάδα υπό τις οδηγίες ενός από αυτούς, του Στάθη Μπακολιά και στην ανάγκη που υπάρχει πλέον για συσπείρωση όλων προκειμένου το εγχείρημα στην Α2 να στεφθεί από επιτυχία.

Τα δεδομένα για την ομάδα αλλάζουν δραματικά στη νέα σεζόν καθώς το μπάτζετ θα χρειαστεί να διπλασιαστεί προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, καθώς η μορφή του πρωταθλήματος είναι διαφορετική με διαρκείς μετακινήσεις ενώ θα χρειαστεί και ενίσχυση για μία καλή πορεία.

Στην συζήτηση που ακολούθησε εξετάστηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα και σύντομα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση καθώς οι ημερομηνίες τρέχουν και θα πρέπει άμεσα να αποφασιστεί το ύψος του προϋπολογισμού της νέας σεζόν, καθώς το Σεπτέμβρη η ομάδα θα θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο εμβληματικός κόουτς Νίκος Γραμματικός και οι Μπουζέας Σωτήρης, Τσακαλάκος Κώστας, Ζερβάκης Ανδρέας, Κλημεντίδης Ηλίας, Ρεσβάνης Πότης, Πιερρακέας Χρήστος, Μουσελίμης Έξαρχος, Κολιτσιδάκης Μιχάλης, Αποστολάκης Πανάγος, Κλεφτόγιαννης Ανδρέας, Αντωνόπουλος Μιχάλης, Χρήστου Τάκης, Μπακολιάς Στάθης, Φραγκούλης Γιάννης.

Επίσης το παρών έδωσε η έφορος του τμήματος Λυδία Εξηνταβελώνη με τον σύζυγό της, γνωστό αθλητικό παράγοντα και φίλο του πόλο Άρη Χριστόφορο.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει και νέα συνάντηση ενώ οι παλαίμαχοιαπείλησαν πως θα ορίσουν και ένα παιχνίδι στην πισίνα ώστε να θυμηθούν και στην… πράξη τα παλιά.

 

 

171 views
Ετικέτες
Top