Μαύρη Θύελλα: Η 11άδα με Αχαϊκή, δυο μικροί στην αποστολή

Πάνοπλη δεν είναι, μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις, πανέτοιμη και αποφασισμένη όμως, είναι. Η Καλαμάτα ολοκλήρωσε επί της ουσίας την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Αχαϊκή και θα πάει στην Κάτω Αχαγιά με στόχο το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο στην σεζόν.

Οι Έλβιο Μάνα, Τάκης Δρούγας είδαν με ικανοποίηση όλους τους μελανόλευκους να βγάζουν χωρίς προβλήματα τοπρόγραμμα στο γήπεδο Μεσσηνιακού το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι λύσεις βέβαια είναι περιορισμένες καθώς το ρόστερ συρρικνώθηκε μετά την φυγή των Ορέστη Νικολόπουλου, Αλέξανδρου Τσεμπερίδη, την τιμωρία του Τσουλάκου και την απουσία των Γουρέ, Κουρέλλα και Βασιλόπουλου, σε σημείο που για να συμπληρωθεί 18άδα στην αποστολή θα συμπεριληφθούν και δυο νεαροί της Ακαδημίας.

Σύμφωνα με όσα φάνηκαν στο δίτερμα, η Καλαμάτα θα παραταχθεί με τους Καλογερόπουλο αριστερά στην άμυνα, Παπουτσογιαννόπουλο δεξιά, Καντούτση, Λιόλιο στο κέντρο της άμυνας, Ζαχαρόπουλο, Νικολόπουλο στον άξονα, Ρονκάτο αριστερά, Σαραντόπουλο δεξιά, Καμινιώτη “δεκάρι” και Αθανασόπουλο φουνταριστό.

Η Μαύρη Θύελλα θα κάνει ένα τελευταίο χαλάρωμα το πρωί του Σαββάτου, οπότε θα βγεί και η αποστολή ενώ η μετάβαση στην Κάτω Αχαγιά θα γίνει αυθημερόν.

 

1198 views
Top