Αγωνία για τον τερματοφύλακα του Πανευαϊκού- Τι δηλώνει η ομάδα του

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του 24χρονου Γιάννη Σαραντόπουλου, που δίνει μάχη για τη ζωή του στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Ελευσίνα, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του σε τροχαίο, το Σάββατο το πρωί, έξω από το βενζινάδικο του Γιώργου Καπερώνη στην Τρίοδο.

Οι συμπαίκτες του είναι σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι από τον σοβαρό τραυματισμό του φίλου τους και εύχονται όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει κοντά τους ο Γιάννης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί του Σαββάτου ο νεαρός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, όταν η μηχανή που οδηγούσε παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από το βενζινάδικο Καπερώνη στην Τρίοδο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε σκόπιμο να διακομισθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένειά του και οι δικοί του άνθρωποι, καθώς ο 24χρονος Γιάννης έχει σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι.

ΠΑΝΕΥΑΪΚΟΣ:”ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ”

Η ομάδα του ο “Πανευαϊκός” εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Το προεδρείο του ΑΟ Πανευαϊκού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το νεοεκλεγέν συμβούλιο με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βασίλη Σπηλιώτη, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της ομάδας μας για ματαίωση του παιχνιδιού με την ομάδα του Άρι, εξαιτίας του σοβαρότατου τραυματισμού του βασικού γκολκίπερ της ομάδας μας.

Το μυαλό όλων (όπως και του βασικού χρηματοδότη εξ Αμερικής, Προκόπη Παναγόπουλο) είναι να κερδίσει τον δύσκολο αγώνα που δίνει ακόμη και τώρα στο Θριάσιο μαζί με την οικογένειά του”.

1778 views
Top